ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράταση για προπονητή και... Τζιμπούρ

Παράταση για προπονητή και... Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι σίγουρα Ισπανός υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, που εκτιμούν ότι θα υπάρχουν εξελίξεις εντός 10 ημερών. Αναβλήθηκε το ραντεβού με Τζιμπούρ για ανανέωση.

Το βράδυ της Κυριακής βρήκε τον Ολυμπιακό να εκτοξεύει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τον 2ο ΠΑΟΚ (στο +13) και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του 40ου τίτλου, ωστόσο η επόμενη μέρα μόνο "χαλαρή" δεν είναι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Αιτία τα δύο μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά και δεν είναι άλλα από αυτά της ανέρευσης προπονητή μετά τη απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ αλλά και της λύσης που θα δοθεί στο σίριαλ της παραμονής ή όχι του Ραφίκ Τζιμπούρ.

Όσον αφορά σε αυτόν που θα καθήσει στην άκρη του πάγκου, οι άνθρωποι της ΠΑΕ υπογραμμίζουν πως επιθυμία τους είναι να αποκτηθεί προπονητής από την ισπανική αγορά, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Εκτίμηση των διοικούντων είναι πως ίσως στις αρχές Φλεβάρη να έχει ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός, με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Πειραιωτών, Γιάννη Βρέντζο, να είναι το πρόσωπο που χειρίζεται τις υποθέσεις των τριών βασικών υποψηφίων, Μίτσελ, Όλτρα και Μανθάνο.

Φυσικά, τα πάντα θα εξαρτηθούν και από τις αξιώσεις των τριών τεχνικών, αναφορικά με το κασέ και τη διάρκεια του συμβολαίου τους, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το εναλλακτικό πλάνο, σύμφωνα με το οποίο ο Αντώνης Νικοπολίδης θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν εάν δεν υπάρξει συμφωνία με Ισπανό προπονητή.

Αναμονή για το ραντεβού με τον "τρομοκράτη"

Πέρα πάντως από το "φλέγον" θέμα του προπονητή, στην Πλατεία Αλεξάνδρας "πονοκεφαλιάζουν" και με την περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό εκπνέει το καλοκαίρι του 2013.

Η πολυπόθητη συμφωνία που περιμένουν εδώ και καιρό οι φίλοι της ομάδας δεν έρχεται, ενώ η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών που ανέμεναν πολλοί τη Δευτέρα δεν πραγματοποιήθηκε, γεγονός που παρατείνει ακόμα περισσότερο την αγωνία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει σεβαστή οικονομική διαφορά ανάμεσα στις οικονομικές αξιώσεις του Αλγερινού φορ και σε αυτά που προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Το ρεπορτάζ θέλει τον "τρομοκράτη" να έχει τοποθετήσει τον πήχη στα 1.800.000 ευρώ ως ετήσιο κασέ, με την πρόταση όμως των "ερυθρολεύκων" να είναι περίπου 1.250.000 ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη και θα χρειαστεί να υπάρξει αμοιβαία προσπάθεια ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα διαφορετικά ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνει σιγά σιγά για το νέο του "όπλο" στη γραμμή κρούσης...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ