ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Παρακολουθεί τον Ρομπέρτο η Ρόμα"

"Παρακολουθεί τον Ρομπέρτο η Ρόμα"
Ρομπέρτο INTIME SPORTS

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει τον Ρομπέρτο ανάμεσα στους υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους της Ρόμα, για την θέση του γκολκίπερ το καλοκαίρι του 2015.

Ο Μόργκαν ντε Σάνκτις ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους "τζαλορόσι" παρά την προχωρημένη ποδοσφαιρική του ηλικία, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να προκαλεί αυταπάτες, καθώς σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Ρόμα ψάχνει από τώρα τον γκολκίπερ που θα αποκτήσει το καλοκαίρι του 2015.

"Πολλά ονόματα βρίσκονται στο προσκήνιο για τους Ρωμαίους τις τελευταίες εβδομάδες και ανάμεσα σε αυτά των Τσεχ (Τσέλσι), Περέν (Τζένοα) και Ρουφιέ (Σεντ Ετιέν), θα πρέπει να προστεθεί και αυτό του Ρομπέρτο (Ολυμπιακός)", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα " www.ilsussidiario.net " και το δημοσίευμα συνεχίζει δίνοντας έμφαση στις καλές σχέσεις που διατηρούν οι "ερυθρόλευκοι" με τους "τζαλορόσι":

"Ο 28χρονος γκολκίπερ του Ολυμπιακού είναι αναμφισβήτητα ένας τερματοφύλακας με ποιότητα και εμπειρία και πιθανότατα θα ενδιαφερόταν να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Οι σχέσεις της Ρόμα με τον Ολυμπιακό είναι πολύ καλές και η περίπτωση δείχνει εξαιρετικά πιθανή. Η αξία του Ρομπέρτο είναι στα 8 εκ. ευρώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ