ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Μεγάλη χαρά που θα αντιμετωπίσουμε την Μίλαν"

Παπαδόπουλος: "Μεγάλη χαρά που θα αντιμετωπίσουμε την Μίλαν"
INTIME SPORTS

Ο Παπαδόπουλος εξέφρασε τον ενθουσιασμό όλων στον Ολυμπιακό για το φιλικό με την Μίλαν στην Νέα Υόρκη και την παρουσία χιλιάδων ομογενών στο πλευρό της ομάδας στο "City Field".

Στο International Champions Cup που διεξάγεται το καλοκαίρι στην Αμερική θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός, όπου θα αντιμετωπίσει αρχικά την Μίλαν (24/7) στο "City Field" της Νέας Υόρκης.

"Είναι μεγάλη χαρά για τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, καθώς και για μας τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το φιλικό απέναντι στη Μίλαν.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε απέναντι σε με μια ιστορική ομάδα μπροστά σε χιλιάδες θεατές η πλειοψηφία των οποίων θα είναι Έλληνες ομογενείς.

Υποσχόμαστε να τους τιμήσουμε και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα σε όσους αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο", τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος" στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης που φιλοξένησε τις δηλώσεις του.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς του Ολυμπιακού με την Μίλαν έχει ήδη ξεκινήσει και περισσότερα από 40.000 έχουν διατεθεί, γεγονός που καταδεικνύει την δίψα των ομογενών να απολαύσουν από κοντά τους "ερυθρόλευκους" απέναντι σε έναν αντίπαλο με βαρύ όνομα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ