ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Θέλω να παίξω άλλα τρία χρόνια"

Πάντελιτς: "Θέλω να παίξω άλλα τρία χρόνια"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Πάντελιτς εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται για τρία ακόμα χρόνια, μιλώντας στον Τύπο της Γερμανίας.

Ο Μάρκο Πάντελιτς έπειτα από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό θα αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως προτίθεται να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο Σέρβος επιθετικός, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει ποδόσφαιρο για τρία ακόμα χρόνια!

Ο 35άχρονος (15/9/1978) ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο, έδωσε το "παρών" σε αγώνα προς τιμήν του Βραζιλιάνου παλιού επιθετικού της Χέρτα και της Καβάλας, Άλεξ Άλβες, που απεβίωσε στις 14 Νοεμβρίου 2012 από λευχαιμία σε ηλικία 38 ετών.

Ο Πάντελιτς μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας πως έχει δεχτεί προσφορές από κάποιες ομάδες, αλλά δεν είναι καμία από γερμανική, ενώ τόνισε πως σκοπεύει να ασχοληθεί με το μάνατζμεντ, μόλις κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

" Θα δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα τι θα γίνει με το μέλλον μου. Έχω στα χέρια μου κάποιες προσφορές, όμως δεν έχω τίποτα το οριστικό και το τελειωτικό. Έχω ακόμα χρόνο για να ξεκαθαρίσω το τι θα κάνω τη νέα χρονιά. Σίγουρα, θέλω να παίξω άλλα τρία χρόνια μπάλα.

Βέβαια, αργότερα θα με χαροποιήσει το να ασχοληθώ με οργανωτικά θέματα του ποδοσφαίρου. Από τη στιγμή που έχω πάρει πτυχίο μάνατζμεντ για το ποδόσφαιρο, θα ήθελα να ακούσω προτάσεις κάποια στιγμή στο μέλλον γι' αυτό. Σκοπεύω, επίσης, τον Σεπτέμβριο να πάρω δίπλωμα προπονητή, μόνο και μόνο, όμως, για να δω το πως είναι και το πως νιώθει ένας τεχνικός.

Με γερμανικές ομάδες δεν έχω μιλήσει. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος για τη Χέρτα Βερολίνου και το γεγονός πως ανέβηκε ξανά στην Bundesliga. Η ομάδα έχει αποκτήσει δυναμική και σταθερότητα και δείχνει να την περιμένει λαμπρό μέλλον", ήταν τα λόγια του Σέρβου επιθετικού στην ιστοσελίδα του Βερολίνου, "Morgenpost" .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ