ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών

Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού μετά την απονομή του πρωταθλήματος. "Θέλω να μείνω", τόνισε ο Πάντελιτς.

Στο πλαίσιο της φιέστα για το πρωτάθλημα, ο Μάρκο Πάντελιτς ρωτήθηκε για το αν θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, απαντώντας χαρακτηριστικά:

"Δεν είναι το θέμα αν θέλω να παραμείνω. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει. Πιστεύω πως θα ήταν καλό να συνεχίσω".

Από τη μεριά του ο Καζίμ-Ρίτσαρντς τόνισε: "Είναι ιδιαίτερη βραδιά για την ομάδα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε και ικανοποιήσαμε τον κόσμο. Θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στους οπαδούς μας που μας ακολουθούσαν παντού φέτος.

Ο κόσμος περνάει δύσκολα στην Ελλάδα πρέπει να χαρεί απόψε. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με τις πολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά απόψε πρέπει να τα ξεχάσει αυτά".

Ο Κέβιν Μιραλάς ανυπομονεί ήδη για το επόμενο πρωτάθλημα. Ο Βέλγος δήλωσε " όλοι περιμένουμε το τέταρτο αστέρι και ελπίζω να πετύχω τα πάντα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τα επιτεύγματα της ομάδας και τα δικά μου".

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνόψισε τη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό: " Κάναμε καλή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια για το καλύτερο. Το σημαντικό ήταν πως ο κόσμος έκανε υπομονή και στάθηκε δίπλα μας, δίνοντας μας δύναμη για τη συνέχεια".

Τέλος, ο Τάσος Παπάζογλου επισήμανε " χαίρομαι για το πρώτο νταμπλ στην πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να είμαστε δυνατοί και να κατακτήσουμε κι άλλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ