ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Να φύγω με το κεφάλι ψηλά"

Πάντελιτς: "Να φύγω με το κεφάλι ψηλά"

Διψασμένος για ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Μάρκο Πάντελιτς μιλώντας σε Σέρβικα ΜΜΕ, τονίζοντας πως μπορεί να παίξει ακόμη 2-3 χρόνια. Τι λέει για την επόμενη σεζόν και τον Ολυμπιακό.

Σε 5 μήνες (15 Σεπτεμβρίου) ο Μάρκο Πάντελιτς συμπληρώνει το 34ο έτος της ηλικίας του, όμως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να παίξει ακόμη 2-3 χρόνια μπάλα.

Ο Σέρβος άσος πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στην πατρίδα του για πρώτη φορά μετά το 2005 και δεν είπε "όχι" σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους που του ζήτησαν μια συνέντευξη.

Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού ήταν καλεσμένος της σερβικής ιστοσελίδας " www.kurir-info.rs" και αφού τσούγκρισε αυγά με τους δημοσιογράφους του site, δήλωσε: "Αν και δεν έχω πολύ καιρό που πέταξα τις πατερίτσες συνεχίζω να βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση. Στις αρχές Ιουλίου επιστρέφω στην Αθήνα όπου αναμένεται να βρίσκομαι και τον επόμενο χρόνο.

Πιστεύω ότι ακόμη μπορώ να παίξω μπάλα για 2-3 χρόνια και στη συνέχεια να φύγω με το κεφάλι ψηλά".

Όσο για τον Ολυμπιακό και τις σχέσεις των οπαδών του με τους αντίστοιχους του Ερυθρού Αστέρα, είπε: "Συναισθηματικά, δεν θα μπορούσα να παίζω σε καλύτερη ομάδα. Ως οπαδός του Ερυθρού Αστέρα είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, του οποίου οι οπαδοί έχουν στενές σχέσεις με τους αντίστοιχους του Ερυθρού Αστέρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ