ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνουν σειρά Αμαλφιτανό και... κόφτης

Παίρνουν σειρά Αμαλφιτανό και... κόφτης

Ο μεταγραφικός οργασμός συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, ο οποιός βάζει πλέον στόχο την απόκτηση του Αμαλφιτανό και ενός "κόφτη" εγνωσμένης αξίας. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ...

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κυριαρχήσει στο μεταγραφικό παζάρι τις τελευταίες ημέρες ανακοινώνοντας κατά σειρά τους Βλάντιμιρ Βάις και Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες, όμως δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν εδώ...

Η ατζέντα των "ερυθρολεύκων" φαίνεται πως έχει και άλλα ονόματα σημειωμένα, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Μοργκάν Αμαλφιτανό, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή με τη Μαρσέιγ.

Ο Γάλλος εξτρέμ έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους Μαρσεγέζους που θα πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την ολοκλήρωση του deal, με τους διοικούντες τον σύλλογο να υποστηρίζουν πως δεν θα υπάρξει -λογικά- κάποια εξέλιξη εντός της ημέρας αλλά και να διαβεβαιώνουν πως η μεταγραφή είναι σε καλό δρόμο.

Από εκεί και πέρα, το τελευταίο "χτύπημα" που θα πρέπει να θεωρούν δεδομένο οι φίλοι του συλλόγου αφορά τη θέση του ανασταλτικού μέσου, με τον επίσημο Ολυμπιακό να ισχυρίζεται πως υπάρχει πρόθεση για έλευση ενός πολύ καλού "κόφτη".

Τα σημερινά ρεπορτάζ του Τύπου έφεραν μάλιστα στο φως της δημοσιότητας δύο αρκετά "ηχηρά" ονόματα, αυτά των Βάλτερ Γκαργκάνο και Μοχαμέντ Σισοκό, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να παραθέτουν τη δική τους θέση.

Όσον αφορά στον Γκαργκάνο (δανεικός στην Ίντερ από τη Νάπολι την περασμένη σεζόν), από τον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια και εκτιμούν πως οι συγκεκριμένες φήμες προέκυψαν από την παρουσία στην Ελλάδα του προέδρου της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις, καθώς και αρκετών μάνατζερ...

Αντίθετα, για τον Σισοκό εμφανίζονται περισσότερο... ζεστοί, τονίζοντας πως "πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη που μας ενδιαφέρει και εξετάζουμε την περίπτωσή του", και σημειώνοντας πως "αν τα βρούμε στο οικονομικό με Παρί η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει".

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημανθεί πως ο αριθμός των προσθηκών στο ερυθρόλευκο ρόστερ θα μεγαλώσει, καθώς σε περίπτωση που υπάρξουν αποχωρήσεις θα γίνει κίνηση για αντικαστάτες.

Μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ ο οποίος έχει συνδεθεί μεταγραφικά με αρκετούς τουρκικούς συλλόγους τα τελευταία 24ωρα, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν τοποθετηθεί επ'αυτού.

Συγκεκριμένα, τονίζουν πως η σχέση της ΠΑΕ με τον Αλγερινό επιθετικό είναι πολύ καλή και σε περίπτωση που ο ίδιος θεωρήσει πως έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα και φέρει κάποια πρόταση, τότε θα είναι "ανοιχτοί" να διαπραγματευτούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ