ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνει τρεις παίκτες, πουλάει Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός

Παίρνει τρεις παίκτες, πουλάει Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να έχει κάνει τρεις μεταγραφές μέχρι το φιλικό με την Λίβερπουλ (3/8), τη στιγμή που ο Τζιμπούρ θεωρείται "τελειωμένος" από την ομάδα. Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί η ομάδα και η υπόσχεση των "ερυθρολεύκων" μετά την μεγάλη ζήτηση των διαρκείας.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Άλλη μια μέρα κύλησε στον Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά ζητήματα κυριαρχούν στο ρεπορτάζ της ομάδας. Οι Πειραιώτες θέλησαν μάλιστα αυτή την φορά να ξεκαθαρίσουν λίγο το τοπίο, σχετικά με τις θέσεις που θέλουν να ενισχυθούν και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα που έχουν στο μυαλό τους.

Ας τα δούμε όμως ένα-ένα, προκειμένου να μεταφέρουμε με ακρίβεια και με λεπτομέρεια, όσα έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Αρχικά να πούμε πως οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, θέλουν να ενισχυθούν και διαπραγματεύονται καθημερινά, προκειμένου να παρουσιάσουν την ομάδα ακόμα πιο δυνατή τη σεζόν που ξεκινά σε περίπου ένα μήνα,

Άλλωστε, η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας είναι εξαιρετική (5.350 παλιοί κάτοχοι ανανέωσαν τις κάρτες τους) και στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως από τη στιγμή που ο κόσμος ανταποκρίθηκε στη νέα προσπάθεια, είναι σειρά της ομάδας να "απαντήσει" με ενίσχυση και την παρουσίαση ενός ακόμη πιο ισχυρού και ανταγωνιστικού συνόλου. Σημαντική δέσμευση...

Όσο για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα αμυντικό χαφ, ένα 10άρι και έναν επιθετικό που θα μπορεί να παίζει και στα άκρα. Βεβαίως δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας, σε περίπτωση βέβαια που τον ζητήσει ο Μίτσελ. Η ενίσχυση για τον "άσο" είναι στο χέρι και στην εκτίμηση του Ισπανού προπονητή με λίγα λόγια.

Έτοιμοι στις 3 Αυγούστου

Το πιο σημαντικό και η νέα είδηση πάντως, είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει και σκοπεύει να έχει συμπληρώσει το παζλ και να έχει κάνει τις μεταγραφές του, πριν από το φιλικό με την Λίβερπουλ. Να είναι δηλαδή έτοιμος στην μεγάλη φιλική αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες (3/8).

Πάμε λοιπόν, για εβδομάδες γεμάτες μεταγραφές, ενίσχυση και εξελίξεις στο Λιμάνι. Και επειδή πολλά ονόματα ακούγονται, στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως ο κόσμος θα μάθει τους παίκτες που θα αποκτηθούν, όταν θα ανακοινωθούν. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν γίνονται καθημερινά επαφές και διαπραγματεύσεις με μεταγραφικούς στόχους. Το αντίθετο...

"Τελειωμένος" ο Τζιμπούρ

Και πάμε τώρα σε μια περίπτωση που έχει "κουράσει" τους φίλους του Ολυμπιακού. Αναφερόμαστε φυσικά στον Ραφίκ Τζιμπούρ και στο μέλλον του στο Λιμάνι. Για την ακρίβεια, το μέλλον του δεν φαίνεται πως θα είναι στο Λιμάνι, αφού μοιάζει τελειωμένη υπόθεση από τους Πειραιώτες.

Από Δευτέρα μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν πως την επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η πώληση του παίκτη.

Όσο για τη θέση του Ολυμπιακού; "Στον Ολυμπιακό θα παίζουν όσοι γουστάρουν και όχι αυτοί που δεν είναι εδώ και δεν είναι ευχαριστημένοι από την ομάδα", λένε με νόημα οι Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ