ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνει τον 18χρονο μέσο, Γιάνκοβιτς

Παίρνει τον 18χρονο μέσο, Γιάνκοβιτς

Εκτός από τις μεταγραφές καλών και έμπειρων ποδοσφαιριστών, στον Ολυμπιακό δίνουν βάρος και στο μέλλον, αποκτώντας τον 18χρονο Σέρβο Μαυροβούνιο, Μάρκο Γιάνκοβιτς (video)

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Δυναμικά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι ο Ολυμπιακός, με σκοπό την επόμενη σεζόν η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή και ενισχυμένη.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αποκτήσει ήδη τους Τσόρι Ντομίνγκες, Βλάντιμιρ Βάις, Ανδρέα Σάμαρη, Μάικλ Ολαϊτάν και Τομάς Ντε Βινσέντι. Φυσικά δεν σταματούν εκεί, αφού η ενίσχυση θα συνεχιστεί.

Συγκεκριμένα, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό, θα κοιτάξουν να πάρουν επιτελικό μέσο από το πάνω ράφι, ενώ έπειτα θα ακολουθήσει και η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ.

Εκτός όμως από τους έμπειρους και έτοιμους ποδοσφαιριστές, στον Πειραιά θέλουν να ποντάρουν και στο μέλλον, μαζεύοντας ταλαντούχους παίκτες. Ένας απ' αυτούς είναι και ο Μάρκο Γιάνκοβιτς.

Ο 18χρονος μέσος έπαιζε την περσινή σεζόν στην Τελεόπτικ Ζεμούν, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Νέων του Μαυροβουνιού. Η Παρτιζάν ήθελε να τον κρατήσει όμως ο ποδοσφαιριστής δεν δέχτηκε, καθώς συμφώνησε με τους Πειραιώτες.

Την είδηση δημοσίευσαν οι Σέρβοι, ενώ το επιβεβαιώνουν από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής θα ανήκει στην ομάδα τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Μάρκο Γιάνκοβιτς...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ