ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνει Σάντσεθ ο Ολυμπιακός

Παίρνει Σάντσεθ ο Ολυμπιακός

O Ολυμπιακός "φλερτάρει" με τον αρχηγό της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα Ιλιε Σάντσεθ. Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή.

Μπορεί στο προσκήνιο να βρίσκεται ο Τζόναθαν για τον Ολυμπιακό ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday" οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Ιλιε Σάντσεθ.

Ο 23χρονος Σάντσεθ είναι αρχηγός της Μπαρτσελόνα Β' και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την "Sportday", πρόσφατα τον πλησίασε ατζέντης για να του κάνει πρόταση για ομάδα της Πριμέρα και η απάντηση του ήταν αρνητική καθώς έχει ήδη κλείσει σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση η ομάδα αυτή ήταν ο Ολυμπιακός.

Από τον Ολυμπιακό δεν έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο για το θέμα ωστόσο, με δηλώσεις του ατζέντη του παίκτη, Πεπ Μαρία Μιγκέγια, που είχε παλαιότερα διοικητικό πόστο στην Μπαρτσελόνα και έχει σχέση με τον παίκτη, έχει δηλώσει ότι σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης ότι ο 23χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Σάντσεθ εντάχθηκε σε ηλικία 15 ετών στην Μπαρτσελόνα και άρχισε την ανέλιξη του. Το 2009 ως πρωταθλητής στους Νέους προβιβάστηκε στην Μπαρτσελόνα Β'. Το 2010 υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε μετατρέπεται από αμυντικό χαφ σε δεξί μπακ και η Β΄ομάδα των Καταλανών προβιβάζεται το 2010 στην Σεγούντα.

Η περσινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερη του αφού ένας σοβαρός τραυματισμός τον αφήνει εκτός δράσης. Φέτος επέστρεψε δυνατός κερδίζοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Λουίς Ενρίκε είχε δηλώσει για τον Σάντσεθ μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα: " Όλοι πρέπει να τον πάρουν ως παράδειγμα. Μπορεί να μην είναι προβεβλημένος όσο άλλοι μα είναι το πρότυπο του επαγγελματία από την κορυφή ως τα νύχια".

Θετικά ήταν και τα λόγια του Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Σάντσεθ: " Eίναι μεταξύ όσων έχουμε ξεχωρίσει. Διακρίνεις στοιχεία στο παιχνίδι του που θέλουμε να χαρακτηρίζουν και να ξεχωρίζουν το δικό μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ