ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνει και Μιγκέλ Τόρες

Παίρνει και Μιγκέλ Τόρες

Μετά την επικείμενη συμφωνία με τον Σαβιόλα ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση και του Μιγκελ Τόρες

Το όνομα του 27άχρονου δεξιού μπακ (που μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις της άμυνας) ακούστηκε αρκετά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου.

Η υπόθεση "πάγωσε" προσωρινά όμως όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός... πασπαρτού θα φορέσει τελικά τα ερυθρόλευκα και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Μίτσελ (τον είχε παίκτη στην Χετάφε).

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Τόρες, τα βρήκε σε όλα με τον παίκτη και την ομάδα του και δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Αν ολοκληρωθεί αυτή η προσθήκη οι ερυθρόλευκοι καλύπτουν το κενό που υπήρχε πίσω από τους Σαλίνο και Χολέμπας, αφού ο 27άχρονος άσος, όπως είπαμε, παίζει παντού (αν και η κλασική του θέση είναι δεξιά).

Πέρσι ο Τόρες αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια με τη φανέλα της Χετάφε έχοντας 2099 λεπτά χρόνου συμμετοχής, ενώ πήρε και οκτώ κίτρινες κάρτες.

Ξεκίνησε τη σεζόν βασικός όμως έχασε τη θέση του από τον Απρίλιο και ύστερα, καθώς ταλαιπωρήθηκε και από έναν μικροτραυματισμό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ