ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Παίρνει Ενέν ο Ολυμπιακός"

"Παίρνει Ενέν ο Ολυμπιακός"

Βελγικό δημοσίευμα θέλει τον νεαρό επιθετικό Νταβίντ Ενέν, να σπάει το συμβόλαιο του με την Άντερλεχτ προκειμένου να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό. Στο στόχαστρο της Έβερτον ο 18χρονος φορ.

Πολλά βελγικά δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών θέλουν τον Νταβίντ Ενέν να είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 18χρονος επιθετικός έσπασε το συμβόλαιο του με την Άντερλεχτ και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους".

Νωρίτερα μέσα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού υπήρξε ενδιαφέρον της Έβερτον για τον παίκτη, το οποίο είχε παραδεχθεί και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

"Ο Νταβίντ είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής και πιστεύουμε πως έχει μεγάλες δυνατότητες. Είναι μια κίνηση που σκεφτόμαστε για τις επόμενες εβδομάδες", είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας.

Ο Ενέν είναι γεννημένος στις 19/4/1996, στην γαλλόφωνη περιοχή Λιμπραμόν - Σεβινί του Βελγίου. Είναι περιφερειακός επιθετικός (186 εκ.) και χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο του πόδια. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ και τον Σεπτέμβρη του 2013 δόθηκε δανεικός στην δεύτερη ομάδα της Μονακό.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες του Βελγίου. Έχει 7 αγώνες και 6 γκολ με την Κ15, 6 ματς και 5 τέρματα με την Κ16, 1 συμμετοχή και 1 γκολ με την Κ17 και 3 παιχνίδια με 2 γκολ στην Κ18. Έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κέβιν Μιραλάς, τον Κριστόφ Ενροτέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ