ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίκτη τύπου Ρόμπσον-Κάνου θέλει ο Βίκτορ

Παίκτη τύπου Ρόμπσον-Κάνου θέλει ο Βίκτορ

Ο Ρόμπσον-Κάνου, πρώην παίκτης της Ρέντινγκ, διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε ο Βίκτορ Σάντσεθ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ενόψει των ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

"Φουλάρουν" απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα για επιθετικό στον Ολυμπιακό. Από το βράδυ της Τρίτης (19/7) είχε ακουστεί έντονα το σενάριο ότι το ιδανικότερο για τους "ερυθρόλευκους" θα ήταν να τον αποκτούσε μέχρι και το ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο 27χρονος Γάλλος επιθετικός Ενγκόνγκ που έμεινε ελεύθερος από την Ρεμς φέρεται να μην βρίσκεται στις προτεραιότητες των Πειραιωτών, άσχετα αν στην πατρίδα του επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός δεν τον έχει βγάλει από το μυαλό του.

Μία ιδανική περίπτωση θα ήταν ο Ρόμπσον-Κάνου που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρόσφατο Euro με τη φανέλα της Εθνικής Ουαλίας.

Ο 27χρονος άσος που έμεινε ελεύθερος από τη Ρέντινγκ και ακόμα δεν έχει βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, διαθέτει όλο αυτό το πακέτο που θα ήθελε ο Βίκτορ.

Μπορεί δηλαδή να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και εξτρέμ. Είναι και αριστεροπόδαρος! Έναν ποδοσφαιριστή στο στυλ του Ουαλού φέρονται να ψάχνουν οι "ερυθρόλευκοι".

Και συν τοις άλλοις έχει και το ατού η συγκεκριμένη περίπτωση ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μπει σε διαδικασία συζήτησης με κάποια ομάδα, μιας και ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Δεν λέμε ότι θα ντυθεί ο Ρόμπσον-Κάνου στα ερυθρόλευκα ή ότι είναι αυτός τελικά ο εκλεκτός, γιατί προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Ακούγεται μάλιστα ότι εξετάζεται και μία περίπτωση "εξτρεμοεπιθετικού" (λίγο αδόκιμος ο όρος) που δεν έχει γραφτεί στον ελληνικό Τύπο.

Είναι δεδομένο πάντως ότι μετά και τον τραυματισμό του Πουλίδο και το γεγονός ότι δεν είναι σίγουρος ότι θα παίξει με την Χάποελ, ο Βίκτορ φαίνεται να "καίγεται" για άμεση ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

* Οριστικά το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χαποέλ Μπερ Σεβά θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με ώρα έναρξης τις 21:45, όπως άλλωστε προκύπτει και μέσα από το πρόγραμμα μεταδόσεων της NOVA (Novasports 2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το παλεύει για επιθετικό ο Ολυμπιακός
Με 23 παίκτες η αποστολή για Ατρόμητο
Με Χαποέλ Μπερ Σεβά ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό του Champions League


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ