ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Παγώνει την περίπτωση Κουέγιαρ ο Ολυμπιακός"

FC Barcelona's Luis Suarez, left, duels for the ball against Sporting Gijon's goalkeeper Ivan Cuellar during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 23, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez, left, duels for the ball against Sporting Gijon's goalkeeper Ivan Cuellar during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 23, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

H πρόεδρος της Λεγανές, Μαρία Βικτόρια Παβόν, δηλώνει στο Sport24.gr ότι δεν υπάρχει πρόταση - πόσο μάλλον διαπραγμάτευση - του Ολυμπιακού για τον Πίτσου Κουέγιαρ. Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ της "AS".

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ("Marca") της Δευτέρας (25/6) ο Πίτσου Κουέγιαρ αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμη deal στις διαπραγματεύσεις των "ερυθρολεύκων" με τη Λεγανές.

Η "AS" την Τρίτη (26/6), ωστόσο, υποστηρίζει ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν "παγώσει" την περίπτωση του 34χρονου γκολκίπερ από την Μπανταχόθ.

Όπως αναφέρεται - μεταξύ άλλων - χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα: "η ελληνική ομάδα έχει προτεραιότητα την ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Δεν αποκλείεται να γίνει η μεταγραφή, αλλά ο Κουέγιαρ θα πρέπει να περιμένει. Είναι stand-by. Η Λεγανές δεν θα βάλει εμπόδια στη μεταγραφή, αλλά ούτε και θα την διευκολύνει".

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΑΒΟΝ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ"

Το Sport24.gr απευθύνθηκε στην πρόεδρο των "πεπινέρος" (παρατσούκλι της Λεγανές), Μαρία Βικτόρια Παβόν, η οποία εξέπεμψε στο ίδιο "μήκος κύματος" με το ρεπορτάζ της μαδριλένικης εφημερίδας:

"Η ομάδα δεν βρίσκεται σε καμία διαπραγμάτευση με τον παίκτη αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, αυτό το ενδιαφέρον βγήκε στον Τύπο. Αλλά, κανείς δεν μας έκανε κρούση επίσημα για τον Κουέγιαρ".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ