ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει για το "μπαμ" με Χάιντσε

Πάει για το "μπαμ" με Χάιντσε

Η αναζήτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού φαίνεται να καταλήγει στον Γκάμπριελ Χάιντσε. Δημοσιεύματα του Τύπου φέρουν Ολυμπιακό και Ρόμα να έχουν ήδη μιλήσει για τον 34χρονο Αργεντίνο.

Ο Γκάμπριελ Χάιντσε φαίνεται να είναι το μεγάλο όνομα για τη θέση του σέντερ μπακ, το οποίο θα καλύψει το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του ο 'Γαύρος', σημειώνοντας ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις των ερυθρολεύκων με τη Ρόμα.

Η περίπτωση του Χάιντσε έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι από τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τη μεταγραφή του Γκρέκο.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, έχει μπει στη λίστα με τους υποψήφιους κεντρικούς αμυντικούς. Και πως να μην γίνει, όταν μιλάμε για παίκτη με τεράστια εμπειρία που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2004-07), Ρεάλ Μαδρίτης (2007-09) και φυσικά της Εθνικής Αργεντινής (72 συμμετοχές).

Από τη Ιταλία προκύπτει ότι η Ρόμα έχει διάθεση να αφήσει τον 34χρονο ακόμα και ελεύθερο. Ο ίδιος θέλει να παίξει για άλλα 2-3 χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Σε περίπτωση βέβαια που οι τζαλορόσοι είτε τον αφήσουν ελεύθερο είτε των δώσουν με κάποιο αντάλλαγμα, αρκετές ομάδες αναμένεται να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή τους.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα, καθώς μπαίνουμε πλέον στον Αύγουστο, τον μήνα όπου θα καλυφθεί το κενό του Μέλμπεργκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ