ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει για sold out με ΠΑΟΚ

Πάει για sold out με ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Περισσότερα από 23000 εισιτήρια έχουν φύγει για την Κυπελλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (2/4, 19:00) στο Φάληρο και αναμένεται να εξαντληθούν την ημέρα του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, στο Champions League έφτασε έως την φάση των "16" και πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στον τελευταίο στόχο που του απέμεινε για την φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για να φτάσουν στο τρόπαιο, οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του θεσμού και να περιμένουν τον αντίπαλο τους στον τελικό. Θυμίζουμε πως στον άλλο ημιτελικό, ο ΟΦΗ έχει το προβάδισμα μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στην Κρήτη και ενόψει του επαναληπτικού στην Λεωφόρο.

Οι "ερυθρόλευκοι" προετοιμάζονται για δύο σκληρές αναμετρήσεις με τον "Δικέφαλο", την ομάδα που απέτυχε να τους ανησυχήσει στην πορεία για τον τίτλο και σίγουρα θα θέλει να πάρει την... ρεβάνς στους "4" του Κυπέλλου.

Το πρώτο ματς γίνεται στο Φάληρο και ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει την μαζική συμπαράσταση των οπαδών στην προσπάθεια του να πάρει ένα όσο το δυνατόν πιο ασφαλές αποτέλεσμα πριν τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Περισσότερα από 23000 εισιτήρια είχαν γίνει... καπνός μέχρι το πρωί της Τρίτης (1/4) και αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Τα παιχνίδια κόντρα στον "Δικέφαλο" ιντριγκάρουν όχι μόνο τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και τους φίλους της πειραϊκής ομάδας, που θα δώσουν βροντερό παρών στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στηρίζοντας τις προσπάθειες του Μίτσελ και των ποδοσφαιριστών του, ευελπιστώντας σε μια πειστική επικράτηση επί του ΠΑΟΚ.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τετάρτης (2/4, 19:00), θα μπορούν να το κάνουν την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια έξω από την Θύρα 25 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", από τις 10:00 το πρωί και έως την έναρξη του παιχνιδιού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ