ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει πίσω του Ποντένσε, στρέφεται σε άλλες λύσεις ο Ολυμπιακός

Πάει πίσω του Ποντένσε, στρέφεται σε άλλες λύσεις ο Ολυμπιακός

Η επιθυμία της Σπόρτινγκ να τον διατηρήσει στο ρόστερ της αναγκάζει τους Πειραιώτες να εξετάσουν αμέσως άλλες επιλογές που έχουν στα χέρια τους. Προτάθηκε ο Μονέ-Πακέ.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την Πέμπτη (5/7) από το Ζέεφελντ, ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και την παραπάνω Παρασκευή (13/7) ξαναμπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό το Βέλγιο και την Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να είχε τον έναν εξτρέμ και τους δύο χαφ στα φιλικά στις Κάτω Χώρες. Έγινε λοιπόν μία προσπάθεια για τον Ποντένσε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ και εμφανιζόταν έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Τα πράγματα όμως έμπλεξαν για τα καλά, καθώς η επιθυμία της νέας διοίκησης της Σπόρτινγκ να τον κρατήσει, υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να πάει λίγο πίσω το θέμα του Ποντένσε και να δει κάποιες εναλλακτικές επιλογές που έχει για τα «φτερά» της επίθεσης.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο 22χρονος εξτρέμ δεν έχει πει «όχι» στον Ολυμπιακό, ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν έχουν σκοπό να τον περιμένουν κι όλο το καλοκαίρι μέχρι να αποφασίσει τελικά σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αν και στην Πορτογαλία βουίζει τις τελευταίες ώρες ότι θα παραμείνει τελικά στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΜΟΝΕ-ΠΑΚΕ

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν στα χέρια τους οι Πειραιώτες είναι αυτή του Μονέ-Πακέ. Ο 30χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν, είναι αριστεροπόδαρος και φέρεται ήδη να έχει πει «όχι» στην Ρεμς, καθώς επιθυμία του είναι να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Γαλλίας.

Έχει προταθεί λοιπόν ο Μονέ-Πακέ και δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι στις συζητήσεις που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Πέδρο Μαρτίνς με το που επιστρέψει η αποστολή από την Αυστρία.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo credits: Pedro Ferreira

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ