ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουρτάδο: "Ο Χάρα είναι "καθαρόαιμο"

Partido de la Liga BBVA disputado entre el Racing y el Granada. En la imagen, Babacar persigue a Moisés. 

League BBVA match played between Racing and Granada. In this picture, Babacar and Moisés.
Partido de la Liga BBVA disputado entre el Racing y el Granada. En la imagen, Babacar persigue a Moisés. League BBVA match played between Racing and Granada. In this picture, Babacar and Moisés. PARTIDO DE LA LIGA BBVA DISPUTADO ENTRE EL RACING Y EL GRANADA. EN LA IMAGEN, BABACAR PERSIGUE A MOISES. LEAGUE BBVA MATCH PLAYED BETWEEN RACING AND GRANADA. IN THIS PICTURE, BABACAR AND MOISES.

Ο Μοϊσές Ουρτάδο, παίκτης του Ολυμπιακού την σεζόν 2010-11, μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr για τον Φράνκο Ντανιέλ Χάρα, που βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των Πειραιωτών τον Γενάρη.

Συμπαίκτης με τον Φράνκο Ντανιέλ Χάρα, τον Αργεντίνο κυνηγό της Μπενφίκα που αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού μέσα στον Γενάρη, υπήρξε ο Μοϊσές Ουρτάδο την σεζόν 2011-12.

Ο Ισπανός μέσος φόρεσε την φανέλα των "ερυθρολεύκων" την αγωνιστική περίοδο 2010-11 και το Sport24.gr επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να αντλήσουμε πληροφορίες για το αγωνιστικό προφίλ του Φράνκο Ντανιέλ Χάρα.

"Είναι ένας ταχύς και πολύ δυνατός παίκτης. Επειδή ακριβώς συνδυάζει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω "καθαρόαιμο", τόνισε αρχικά ο Ουρτάδο που στη συνέχεια περιέγραψε τον τρόπο που κινείται ο Αργεντίνος στο γήπεδο.

"Του αρέσει να παίζει στον χώρο, έχει συνεχή κίνηση μέσα στο γήπεδο. Ψάχνει τα κενά, θέλοντας να ξεφύγει από την επιτήρηση των αμυντικών. Η διαρκής κίνηση τον βοηθάει να ξεμαρκάρεται, γεγονός που τον κάνει απρόβλεπτο".

Ρωτήσαμε τον Ισπανό μέσο σχετικά με την θέση που μπορεί να αποδώσει καλά ο Χάρα μέσα στις γραμμές και η απάντηση του "μαρτυράει" έναν all around κυνηγό:

"Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις στην γραμμή κρούσης και διαθέτει πολύ καλό σουτ, δυνατό και ευθύβολο. Είναι ένας φιλόδοξος ποδοσφαιριστής".

Ο Ουρτάδο υποστήριξε πως ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού είναι ήρεμος χαρακτήρας δίχως να του λείπει το Λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο.

"Όταν ήρθε στην Γρανάδα αρχικά ένιωθε αποξενωμένος, δεν εκδηλωνόταν. Όταν τον βοηθήσαμε να εγκλιματιστεί και τον βάλαμε στο πνεύμα της ομάδας, προσαρμόστηκε πολύ εύκολα. Όσον αφορά τον χαρακτήρα του; Είναι καλό παιδί, ήσυχος αλλά σαν Αργεντίνος δεν του λείπει του ταμπεραμέντο", ήταν το σχόλιο του Μοϊσές Ουρτάδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ