ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ο Ζιοβάνι έκανε τα... μαγικά του!

Όταν ο Ζιοβάνι έκανε τα... μαγικά του!

Σαν σήμερα το 2003 ο Ολυμπιακός διέλυσε 3-0 την Γαλατάσαράι στη Ριζούπολη και το τρίτο γκολ σημειώθηκε με εξαιρετική λόμπα του Ζιοβάνι. Το Sport24.gr θυμίζει ανάλογες μυθικές γκολάρες του μάγου "Ζίο". (VIDEOS)

Συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από μια εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών βραδιών του Ολυμπιακού. Ήταν 5 Νοεμβρίου 2003 όταν η ομάδα του Όλεγκ Προτάσοφ διέλυσε 3-0 την Γαλατάσαράι στη Ριζούπολη, έχοντας για σκόρερ τους Μαυρογενίδη, Καστίγιο και Ζιοβάνι. Μια μυθική εμφάνιση από τους Πειραιώτες με... κερασάκι στην τούρτα το τελευταίο τέρμα από τον Βραζιλιάνο με υπέροχη λόμπα στον Μοντραγκόν.

Το Sport24.gr κάνει φλας μπακ και θυμίζει ορισμένα από τα ομορφότερα τέρματα που πέτυχε ο μάγος "Ζίο" με την ερυθρόλευκη φανέλα από το 1999 ως το 2005 όταν και μπήκαν οι "τίτλοι τέλους" μια υπέροχης συνεργασίας. Ένας παίκτης που λατρεύτηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού και ο οποίος έχει ένα δικό του ξεχωριστό κεφάλαιο στη μεγάλη ιστορία του συλλόγου.

Τι να πρωτοδιαλέξει κάποιος απ' αυτά που έκανε ο Ζιοβάνι. Το σκαφτό σουτ στο 4-1 με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του χρονιά στο Λιμάνι ή το πλασεδάκι με το... μυτάκι στο 4-1 της Λεωφόρου; Το μακρινό σουτ με τον Ηρακλή στο εντυπωσιακό 5-4 με τον Ηρακλή για το Κύπελλο, όπου ανάγκασε μέχρι και τον Άγγελο Αναστασιάδη να του δώσει στο φινάλε του αγώνα το χέρι ή την γκολάρα με τους Τούρκους στη Ριζούπολη; Η λίστα είναι μεγάλη...

ΖΙΟΒΑΝΙ ΜΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΖΙΟΒΑΝΙ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

ΖΙΟΒΑΝΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

ΖΙΟΒΑΝΙ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΖΙΟΒΑΝΙ ΜΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

ΖΙΟΒΑΝΙ ΜΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΖΙΟΒΑΝΙ ΜΕ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ (10'' με 18'')

ΖΙΟΒΑΝΙ ΜΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ