ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ο Ντομίνγκες "μαγεύει" στην προπόνηση

Όταν ο Ντομίνγκες "μαγεύει" στην προπόνηση

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα δουλειάς στο Ζέεφελντ, όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες να κλέβει την παράσταση. Διαβάστε τι έγινε.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου για δεύτερη μέρα οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμά τους υπό τις οδηγίες του εορτάζοντα, Μάρκο Σίλβα.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να ξεχωρίσει, αφού η κλάση του είναι δεδομένη και με ένα... χάδι στην μπάλα μπορεί να κάνει την διαφορά. Δύο πολύ όμορφες φάσεις σημάδεψαν το διπλό. Στη μία ο Αργεντινός με υπέροχη ενέργεια... σέρβιρε το γκολ στον Χάρα και εκείνος το έβαλε. Στη δεύτερη, έκανε ατομική ενέργεια και βλέποντας τον τερματοφύλακα λίγο εκτός θέσης, "έσκαψε" την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα!

Όταν ο Ντομίνγκες "μαγεύει" στην προπόνηση
INTIME SPORTS

Από 'κει και πέρα, οι ασκήσεις είχαν ξανά στο επίκεντρο την μπάλα. Υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου προπονητή, οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν επάνω στον έλεγχο της μπάλας και στη σωστή κυκλοφορία της. Έγιναν ασκήσεις όπως εκείνες της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου, με τη μόνη διαφορά ότι χρησιμοποιήθηκαν μικρά τέρματα για να δυσκολέψει το σκοράρισμα.

Η αλλαγή κατεύθυνσης και παιχνιδιού από τους επιτιθέμενους και προσαρμογή της άμυνας στην επίθεση, ανάλογα με το τέρμα που "κινδύνευε" ήταν ξανά βασικά στοιχεία της δουλειάς που έγινε. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρέξιμο και πέραν του Μπενίτες, ο οποίος κινήθηκε ατομικά συντηρητικά, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα.

Όταν ο Ντομίνγκες "μαγεύει" στην προπόνηση
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ