ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ορμπάιθ: "Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό"

Ορμπάιθ: "Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, ωστόσο εξηγεί πως "δεν ήρθε καμιά πρόταση από τον Ολυμπιακό".

Τον Ολυμπιακό περιμένει ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Βάσκος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στους "ερυθρόλευκους".

Αναφέρθηκε στον φετινό αγώνα που θα ήθελε να "σβήσει" και τοποθετήθηκε για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού στο Europa League πλέον.

" Θα ήθελα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος. Η οικογένειά μου, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, είναι επίσης πολύ ευτυχισμένη. Δεν ήρθε καμιά πρόταση από τον Ολυμπιακό ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι είμαι ικανοποιημένος. Για μένα είναι σημαντικό να με θέλει ο Ολυμπιακός και να είναι ευχαριστημένοι μαζί μου. Μου δίνει κίνητρο να δουλέψω ακόμη καλύτερα. Μπορώ να παίξω και καλύτερα. Αν με θέλει, λοιπόν, και υπάρξει συνεννόηση με την ομάδα στην οποία ανήκω, γιατί όχι;", εξήγησε ο Ορμπάιθ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Real News".

Φυσικά ήρθε στην Ελλάδα λόγω του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο διευκρίνισε πως " το γεγονός ότι ήξερα τον προπονητή και με ήθελε πολύ δεν σημαίνει ότι πρέπει να δουλεύω παραπάνω για εκείνον. Ούτως ή άλλως κάνω τη δουλεία που πρέπει".

Αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο και να παίξει ξανά έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό, αυτό θα ήταν η πρεμιέρα στο Champions League με τη Μαρσέιγ.

"Το πρώτο, φυσικά, με τη Μαρσέιγ. Είναι δύσκολο να πω τι θα άλλαζα. Πήγαμε σε εκείνο το ματς με αγωνιστικό κενό πέντε μηνών. Είναι δύσκολο να παίξεις έτσι".

Παραδέχεται ότι νιώθει στεναχωρημένος για τον αποκλεισμό από το Champions League και συνάμα ανυπόμονος για τη διάκριση στο Europa League.

" Δεν είναι απογοήτευση, είναι στεναχώρια αυτό που νιώθω. Δώσαμε τα πάντα και αξίζαμε την πρόκριση. Δεν νιώθουμε απογοήτευση. Όταν δίνεις τα πάντα και δεν τα καταφέρεις, πικραίνεσαι".

Τέλος, αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εξήγησε " ήταν σίγουρα άδικο αυτό το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε ευκαιρίες και έπρεπε να κερδίσουμε το ντέρμπι μπροστά στο κοινό μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ