ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ορμπάιθ: "Ο Ολυμπιακός είναι πάντα το φαβορί"

Ορμπάιθ: "Ο Ολυμπιακός είναι πάντα το φαβορί"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορούσε να σημειώσει περισσότερα τέρματα κόντρα στον ΟΦΗ και θα πάει στην Κρήτη για τη νίκη γιατί είναι πάντα το φαβορί. Τι είπε ο Μιραλάς

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ έμεινε ο Πάμπλο Ορμπάιθ, όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης (23/3).

Ο Ισπανός μέσος είπε πως η ομάδα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα τέρματα, πως ο Ολυμπιακός είναι πάντα το φαβορί σε όλα τα παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στην διαχείριση του υλικού που κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

" Κάναμε καλό παιχνίδι. Βάλαμε ένα γκολ και μπορούσαμε περισσότερα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στο δεύτερο ματς στην Κρήτη" είπε αρχικά και πρόσθεσε για την διαχείριση του υλικού από τον προπονητή:

" Ο προπονητής διαχειρίζεται τους παίκτες όπως νομίζει καλύτερα και όποιος και να αγωνίζεται προσπαθεί να διατηρεί την ομάδα σε υψηλό επίπεδο".

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στην ρεβάνς είπε: " Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι πάντα το φαβορί και θα πάμε στην ρεβάνς να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε".

Μιραλάς: "Να κερδίζουμε για την αξιοπρέπειά μας"

Από την πλευρά του ο Κέβιν Μιραλάς για το ματς ανέφερε: " Πολύς κόσμος περίμενε αυτό το παιχνίδι, πως θα τελειώσει με 2-0 ή 3-0, όμως ο αντίπαλός μας έπαιξε διαφορετικά και μας δυσκόλεψε. Παρόλα αυτά δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φτάσαμε στη νίκη.

Ήταν μια καλή νίκη στην έδρα μας και περιμένουμε τον επαναληπτικό να δούμε τι θα γίνει. Σήμερα ήταν δύσκολα γιατί η ομάδα ήταν κουρασμένη, αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί παρά τον Γολγοθά είμαστε μπροστά με αρκετούς βαθμούς διαφορά και χωρίς τραυματισμούς".

Σε ερώτηση για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πρωταθλητής την προσεχή Κυριακή είπε: " Μπορεί να γίνει αυτή την Κυριακή ή την άλλη, αλλά είναι θέμα χρόνου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς για τον κόσμο μας και την αξιοπρέπειά μας".

Αμπντούν: "Χαίρομαι που αντέστρεψα το κλίμα"

Ο Τζαμέλ Αμπντούν τόνισε: " Οι φίλαθλοι είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας. Για μένα το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε και σίγουρα χαίρομαι που έχω καταφέρει να αντιστρέψω το κλίμα για μένα".

Για το ματς με τον ΟΦΗ, είπε: " Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Ο ΟΦΗ έπαιξε κλειστά κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι από το τελευταίο παιχνίδι. Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη και θα έχουμε αρκετό χρόνο για να ετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό".

Τέλος, για το πρωτάθλημα ανέφερε: " Μαθηματικά δεν έχουμε κατακτήσει τον τίτλο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο για μας, τις οικογένειές μας, τους προπονητές, όλο τον κόσμο και τον πρόεδρο".

Μέλμπεργκ: "Να κάνουμε το παιχνίδι μας στην Κρήτη"

Ο σκόρερ των "ερυθρολεύκων", Όλοφ Μέλμπεργκ, δήλωσε από την πλευρά του: " Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έπαιξε κλειστά, ήταν δύσκολο να βρούμε διαδρόμους, αλλά είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα .

Είναι καλό που πήραμε μία καθαρή νίκη. Αν παίξουμε έτσι και στην Κρήτη θα περάσουμε στον τελικό. Θα πρέπει όμως να κάνουμε το παιχνίδι μας και στην Κρήτη, αν και εκεί τα πράγματα πιθανόν να είναι διαφορετικά"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ