ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ορμπάιθ: "Δεν ξεχνάω τον Ολυμπιακό"

Ορμπάιθ: "Δεν ξεχνάω τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ μίλησε για τις μοναδικές στιγμές που έζησε στον Ολυμπιακό, τον αποκλεισμό από την Μέταλιστ και χαρακτήρισε τον Φέισα παίκτη κλάσης.

Το σίγουρο είναι πως μου λείπει αρκετά ο Ολυμπιακός. Πέρασα υπέροχα και δεν το ξεχνώ. Στέλνω από καρδιάς μια μεγάλη αγκαλιά (σ.σ: είναι ισπανική έκφραση) σε όλους στην Ελλάδα και ειδικά στους οπαδούς και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού", είπε αρχικά ο Ισπανός άσος στην Real News.

Για τη Λεβάντε και τα ματς της με τον Ολυμπιακό, είπε

"Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Ειλικρινά το πιστεύω. Αλλά η Λεβάντε είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία, έχει έμπειρους παίκτες. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να προκριθεί ο Ολυμπιακός".

Για την προοπτική να παίξει ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, δήλωσε:

"Πραγματικά θα ήμουν ενθουσιασμένος να παίξω ξανά στο Καραϊσκάκη, έστω και ως αντίπαλος. Όμως για να συμβεί αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά εμείς (σ.σ. Ρουμπίν Καζάν) έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου, Ατλέτικο Μαδρίτης. Το σίγουρο είναι πως εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό κόντρα στη Λεβάντε και μακάρι να βρεθούμε στους 16 της διοργάνωσης".

Για το αν βλέπει αγώνες του Ολυμπιακού, τόνισε:

"Έχω δει αρκετά ματς, ειδικά αυτά της Ευρώπης. Τα παιδιά τα πήγαν υπέροχα. Αγαπώ την ομάδα. Είναι δυνατοί και κάνουν μια εξαιρετική χρονιά φέτος και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτούς. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει σπουδαίους παίκτες σε όλες τις θέσεις".

Για τα καλά λόγια που λένε ακόμα και τώρα όλοι στον Πειραιά, και οι οπαδοί, για την αξία του, είπε:

"Είναι φανταστικό. Πραγματικά χαίρομαι ν' ακούω ότι εκτιμά ο κόσμος τη δουλειά που έκανα. Είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί. Κι επειδή μιλάμε για τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, αυτό αποκτά μεγαλύτερη αξία. Είναι μεγάλη μου τιμή που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού και με θυμάται με καλό τρόπο ο κόσμος".

Για τον περυσινό αποκλεισμό από τη Μέταλιστ και αν τον σκέφτεται ακόμα, είπε:

"Πραγματικά μπορούσαμε και αξίζαμε να περάσουμε αλλά τα τελευταία στο Καραϊσκάκη ήταν κακά. Χάσαμε όλοι μας τη συγκέντρωσή μας και μαζί μ' αυτό την πρόκριση. Κρίμα, μπορούσαμε να πάμε πιο μακριά".

Για τη ζωή στη Ρωσία, τόνισε:

"Η ζωή στη Ρωσία είναι πολύ διαφορετική απ' αυτή στην Ελλάδα ή την Ισπανία. Κάνει πολύ κρύο και η κουλτούρα είναι εντελώς διαφορετική. Προσπαθώ να συνηθίσω".

Για τον Λιούμπο Φέισα και αν μπορεί να τον αντικαταστήσει είπε:

"Για μένα είναι ένας παίκτης μεγάλης κλάσης. Είναι καλύτερος από μένα. Πιστεύω πως είναι ολοκληρωμένος. Πιστεύω πως έχει πραγματικά σπουδαίο μέλλον μπροστά του, τον εκτιμώ πολύ".

Οι ευχές του για το 2013...

"Ευτυχισμένες γιορτές σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ