ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oλυμπιακός κατά Αλαφούζου!

Oλυμπιακός κατά Αλαφούζου!
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν φυγομάχησε, τονίζουν οι άνθρωποί του, αλλά κατέθεσε και αγωγή κατά των Αλαφούζου, Παναγόπουλου, Μπαλομένου. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν χθες (26/9) από τον Παναθηναικό, η Παναθηναϊκή Συμμαχία κέρδισε δικαστική μάχη με τον Ολυμπιακό, σχετικά με μια ανακοίνωση για τη διαιτησία σε ματς με τον Λεβαδειακό. Τα πράγματα όμως είναι τελείως διαφορετικά όπως σημειώνουν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Η απάντηση του Ολυμπιακού δίνει άλλη διάσταση στο θέμα. Ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται ότι κατέθεσε νέα αγωγή σε πρόσωπα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Συγκεκριμένα κατά των Αλαφούζου, Παναγόπουλου, Μπαλομένου, ενώ παράλληλα απέσυρε την αρχική αγωγή. Κι αυτό επειδή συγκεκριμένα πρόσωπα της διοικούσας επιτροπής της Παναθηναικής Συμμαχίας, αποποιήθηκαν της ευθύνης της ανακοίνωσης.

Τώρα πλέον πρέπει να λογοδοτήσουν οι τρεις προαναφερθέντες, αφού η αγωγή είναι σαφής και στρέφεται εναντίον τους και όχι αορίστως κατά της Παναθηναικής Συμμαχίας. Ο Ολυμπιακός επομένως δεν φυγομάχησε, όπως σημειώνουν οι ερυθρόλευκοι. Τουναντίον στρέφεται κατά συγκεκριμένων προσώπων, στο πλαίσιο της στρατηγικής να μην αφήνει αναπάντητο, οτιδήποτε συκοφαντικό εναντίον του. Η συνέχεια στα δικαστήρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ