ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Ο Άλαν είναι ασφαλής με την οικογένεια του"

Ολυμπιακός: "Ο Άλαν είναι ασφαλής με την οικογένεια του"
Πουλίδο Καμπιάσο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσω των social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ο Άλαν Πουλίδο είναι πλέον ασφαλής με την οικογένεια του, ευχαριστώντας τους πάντες για το ενδιαφέρον που έδειξαν στην περιπέτεια του Μεξικανού φορ.

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο στην πόλη Ταμαουλίπα του Μεξικού, καθώς από το πρωί της Δευτέρας (30/5) ο Μεξικανός φορ βρίσκεται ασφαλής με την οικογένεια του.

Οι απαγωγείς επικοινώνησαν τα ξημερώματα με τους οικείους του Άλαν Πουλίδο και λίγες ώρες αργότερα -χωρίς να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες- ο 25χρονος κυνηγός των Πειραιωτών βρέθηκε σώος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Βικτόρια για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Πουλίδο μετά την απελευθέρωση του δεν άργησαν να δημοσιευτούν, ενώ έχοντας τον παίκτη στο πλευρό του, ο κυβερνήτης της Ταμαουλίπα, Εγκίντιο Τόρε Καντού τόνισε πως "το πλέον σημαντικό είναι πως βρίσκεται εδώ, είναι μαζί μας και είναι ασφαλής, αυτό είναι που πραγματικά θέλαμε να σας ενημερώσουμε, όπως μπορείτε να δείτε".

Την θετική κατάληξη της υπόθεσης αρχικά επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του μηνύματος που έστειλε ο Κώστας Καραπαπάς στα social media. Λίγο αργότερα ήρθε και η τοποθέτηση των "ερυθρολεύκων" στον επίσημο λογαριασμό τους στο facebook:

Όλα καλά! Ο εφιάλτης τελείωσε για τον Άλαν! Είναι με τους δικούς του και είναι ασφαλής.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @karapapas στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ