ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλο και πιο κοντά στην Άρσεναλ ο Μανωλάς

Όλο και πιο κοντά στην Άρσεναλ ο Μανωλάς

Άνοιξε ο δρόμος για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την Άρσεναλ σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικήςιστοσελίδας "Metro".

Όλο και πιο κοντά στην Άρσεναλ βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος. Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα "Metro", η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και να αποκτήσει τον "ερυθρόλευκο" αμυντικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αρσέν Βενγκέρ πιέζει για την απόκτηση του Μανωλά και ο διεθνής άσος αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο των "κανονιέρηδων" για την θέση του αμυντικού.

" Άνοιξε ο δρόμος για να αποκτήσει η Άρσεναλ τον Κώστα Μανωλά, μετά την παραδοχή από την ελληνική ομάδα ότι θα παραχωρήσει τον παίκτη για 10 εκατ. ευρώ. Οι "κανονιέρηδες" φέρονται να πιέζουν για την απόκτηση του παίκτη, που έκανε εξαιρετική σεζόν και είχε δυναμική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ λέγεται πως έχει κάνει τον 23χρονο άσο βασικό του μεταγραφικό στόχο. Η Γιουβέντους έχει επίσης συνδεθεί με τον Μανωλά, αλλά πλέον φαίνεται να κοιτάζει αλλού, συζητώντας με την Μπενφίκα για τον Λουιζάο", αναφέρει το δημοσίευμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ