ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οκτώ παίκτες πήγαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Οκτώ παίκτες πήγαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη
INTIME SPORTS

Παρά το τριήμερο ρεπό του Μίτσελ, οκτώ ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήγαν την Δευτέρα (14/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή να προπονηθούν.

Τρεις μέρες ρεπό είχε δώσει ο Μίτσελ Γκονθάλεθ στους παίκτες του Ολυμπιακού που επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις την Τρίτη 15 Οκτώβρη. Ωστόσο οκτώ ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων δεν περίμεναν και την Δευτέρα (14/10) με δική τους πρωτοβουλία πήγαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή να προπονηθούν.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Δευτέρας στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών οι Πάουλο Μασάντο, Λεάντρο Σαλίνο, Μιγκέλ Τόρες, Μάρκο Στσέποβιτς, Ντελβέν Εντινγκά, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βλάντιμιρ Βάις.

Ο Μασάντο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, όπως και ο Μιγκέλ Τόρες που κάνει ειδικό πρόγραμμα εδώ και αρκετό διάστημα. Σαλίνο, Αβραάμ, Ντομίνγκες, Στσέποβιτς, Εντινγκά και Βάις πήγαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να γυμναστούν κανονικά.

Η προπόνηση της Τρίτης (15/10) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ