ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οικονομική ενίσχυση στον ΠΑΣΥΚΑΦ ο Ολυμπιακός

Οικονομική ενίσχυση στον ΠΑΣΥΚΑΦ ο Ολυμπιακός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δια μέσου των Σχολών που διατηρούν στην Κύπρο, ενίσχυσαν οικονομικά τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων.

Στην Κύπρο για την αναμέτρηση (8/12, 20:00) με τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, βρίσκεται από την Τετάρτη (7/12) ο Ολυμπιακός.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στο νησί η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω της Σχολών Ποδοσφαίρου που διατηρούν στην Κύπρο, πρόσφεραν οικονομική βοήθεια στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων.

Το ποσό των 3000 ευρώ παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/12) από τον Βασίλη Νάνο, Διευθυντή του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στα γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ στη Λευκωσία. Στον διευθυντή του ΠΑΣΥΚΑΦ, Νικόλα Φιλίππου, προσφέρθηκε και μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Ο κ. Φιλίππου έδωσε στον Βασίλη Νάνο δύο τιμητικές πλακέτες, για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και την πειραϊκή ΠΑΕ, για την προσφορά τους προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ. Κάθε χρόνο, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την περίοδο των Χριστουγέννων η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενισχύει ένα κοινωφελές ίδρυμα στην Κύπρο και για το 2016 επελέγη ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ