ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οικογενειακό διπλό υπό βροχή

Οικογενειακό διπλό υπό βροχή
INTIME SPORTS

Έντεκα εναντίον έντεκα για πρώτη φορά στο Ζέεφελντ υπό καταρρακτώδη βροχή. Δείτε τη συνεργασία Αριέλ Ιμπαγάσα-Κέβιν Μιραλάς και το τελείωμα από τον Βέλγο ποδοσφαιριστή (videos).

Αποστολή στο Ζέεφελντ,

Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Περισσότεροι από πενήντα οπαδοί του Ολυμπιακού αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή στο Ζέεφελντ, προκειμένου να παρακολουθήσουν το πρώτο οικογενειακό διπλό της χρονιάς.

Οι "κίτρινοι" νίκησαν 2-0 τους "κόκκινους με τους Άλμπερτ Ριέρα και Κέβιν Μιραλάς να χρίζονται σκόρερ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε "κατέβασε" τις δύο ομάδες με σχήμα 4-4-1-1.

Ο Ριέρα με ωραίο αριστερό σουτ "τρύπησε" τα δίχτυα του Δασκαλάκη (η μπάλα πέρασε μέσα από αυτά!), ενώ ο Βέλγος σημείωσε το τελικό αποτέλεσμα με δεξί πλασέ, έπειτα από κλέψιμο και πάσα του μαέστρου Ιμπαγάσα.

Εν τω μεταξύ οι Γιάννης Φετφατζίδης, Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ ακολούθησαν για μία ακόμα φορά ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πέταρ Γκρμπιτς προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και πήρε μέρος και στο "διπλό".

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

"Κόκκινοι": Νίκος Παπαδόπουλος (Δασκαλάκης), Χολέμπας, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Πάντελιτς, Κατάι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μανιάτης, Τζεμπούρ, Φουστέρ.

"Κίτρινοι": Κοστάνσο, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης, Μιραλάς, Γκαλίτσιος, Χαβίτο, Ριέρα, Ουρτάδο, Βαλεριάνος, Ιμπαγάσα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ