ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συμφωνία Μπεσίκτας - Ολυμπιακού για Τζιμπούρ"

"Συμφωνία Μπεσίκτας - Ολυμπιακού για Τζιμπούρ"
INTIME SPORTS

Τούρκικη ιστοσελίδα επιμένει για τον Ραφίκ Τζιμπούρ και μάλιστα αναφέρει πως επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας.

Όσο ο Ράφικ Τζιμπούρ (αλλά και ο Βασίλης Τοροσίδης) δεν βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, τόσο θα αιωρούνται φήμες και σενάρια που θα αφορούν την μετακίνηση του "τρομοκράτη" σε σύλλογο του εξωτερικού.

Μάλιστα οι Τούρκοι επανέρχονται... φουριόζοι στο θέμα και κάνουν λόγο για συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Ολυμπιακό στις 700.000 ευρώ για την μεταγραφή του Τζεμπούρ. Το θέμα έβγαλε η ηλεκτρονική έκδοση της Fanatik και την αναπαραγάγουν πολλά ΜΜΕ της χώρας.

Γίνεται αναφορά στην αποτυχημένη προσπάθεια της Μπεσίκτας να αποκτήσει τον Νενέ και την "στροφή" της στον Αλγερινό διεθνή επιθετικό των Πειραιωτών. Στο ρεπορτάζ υπάρχει ξεχωριστή αναφορά στην καριέρα του Τζεμπούρ και η πεποίθηση πως θα συνεχίσει στους "μαύρους αετούς".

Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει πρόσφατα παρόμοια δημοσιεύματα σχετικά με επαφές του με τον τουρκικό σύλλογο για την περίπτωση του Τζεμπούρ, ενώ και ο παίκτης μάλλον θα ενδιαφερόταν για ένα πρωτάθλημα όπως το γαλλικό και όχι για κάποιο όπως αυτό της Τουρκίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ