ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι πρωτοβουλίες του Μαρινάκη

Οι πρωτοβουλίες του Μαρινάκη
INTIME SPORTS

Έτοιμος να κάνει δραστικές κινήσεις για την πάταξη της βίας και των φαινομένων που είδαμε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Ολυμπιακός συμφωνεί να τιμωρηθούν όλοι οι διαιτητές που έχουν κάνει στο πρωτάθλημα, αλλά και η ...ΚΕΔ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Superleague, μετά την ανακοίνωση με την οποία έριξε γέφυρες στην διοίκηση του "αιώνιου" αντιπάλου, προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του για την πρόοδο του ελληνικό ποδοσφαίρου.

Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ομάδας φυσικά και δεν είναι ευχαριστημένος με τα όσα συνέβησαν στο "Καραϊσκάκη" και το ξεκαθάρισε ζητώντας συγγνώμη για τις δηλώσεις του, ενώ μην ξεχνάμε πως η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ παραδέχτηκε πως ήταν κανονικό το γκολ του Κατσουράνη.

Μετά απ' όλα αυτά που έγιναν το Σάββατο λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μοιάζει αποφασισμένος να πάρει πρωτοβουλίες, προκειμένου να φτιάξουν τα πράγματα στην αρένα της Superleague.

  1. Καταρχήν, ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" συγκάλεσε τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague την Παρασκευή, προκειμένου να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα. Εκεί θα φανεί άλλωστε, αν ισχύουν τα όσα λέει ο Παναθηναϊκός περί πρότασης μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές.
  2. Νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τρίτη, το μεγάλο αφεντικό του Ολυμπιακού, θα έχει συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για τα όσα έγιναν το Σάββατο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Φυσικά και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά ορισμένων οπαδών μετά το τέλος του ντέρμπι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να ξεκαθαρίσει στην "Θύρα 7" πως δεν θέλει να επαναληφθούν παρόμοιες σκηνές στο φαληρικό γήπεδο, αλλά και εκτός έδρας.
  3. Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να αναγνωριστούν όσοι δημιούργησαν προβλήματα στην ομάδα μετά το τέλος του ντέρμπι. Θα υπάρξει αναγνώριση από τις κάμερες και γενικότερα η "ερυθρολευκη" ΠΑΕ δεν θα αφήσει τους ενόχους ατιμώρητους να δυσφημούν τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας, που είχαν υποδειγματική συμπεριφορά. Αναμένεται να αποδοθεί δικαιοσύνη, στο μέτρο που μπορεί η διοίκηση των Πειραιωτών.
  4. Και πάμε τώρα στο κεφάλαιο διαιτησία. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να τιμωρηθούν οι διαιτητές που έχουν κάνει λάθη στο πρωτάθλημα, όμως το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τους επικεφαλής της ΚΕΔ. Θυμίζουν, βεβαίως, ότι αν γίνει κάτι τέτοιο στο ... τέλος δεν θα υπάρχουν ρέφερι να σφυρίζουν στο πρωτάθλημα!

Τέλος, στο Λιμάνι είναι δυσαρεστημένοι με την συμπεριφορά και με τα πικρόχολα σχόλια του Γιάννη Πρεντετέρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ο δημοσιογράφος του μεγάλου καναλιού ήταν αρκετά καυστικός όταν αναφερόταν στον Ολυμπιακό και στον Πειραιά, τονίζουν πως δεν έχει δικαίωμα να μιλά ένας άνθρωπος που είχε συμμετάσχει σε επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ