ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι παίκτες δεν ήθελαν τον Ζαρντίμ

Οι παίκτες δεν ήθελαν τον Ζαρντίμ
INTIME SPORTS

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού δεν ήθελε τον Ζαρντίμ στην ομάδα και οι περισσότεροι ικανοποιήθηκαν από την είδηση απομάκρυνσης του από την τεχνική ηγεσία.

Το... χατήρι των ποδοσφαιριστών θα μπορούσαμε να πούμε πως έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την απόφαση του να απομακρύνει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ από την ομάδα.

Πέρα του ότι η διοίκηση έκρινε πως ο Ολυμπιακός δεν προσέφερε θέαμα αγωνιστικά με την παρουσία του Πορτογάλου στην τεχνική ηγεσία, ήταν λίγο-πολύ γνωστό πως οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν σε εκτίμηση στις δυνατότητες του προπονητή τους.

Το κλίμα μεταξύ ποδοσφαιριστών-προπονητή δεν ήταν κακό, αλλά δεν ήταν και "ζεστό". Υπήρχε μία ψυχρότητα κυρίως από τους παίκτες, αν και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε προσπάθεια ώστε να τους πλησιάσει και να έρθει κοντά τους.

Υπήρχε μία μερίδα παικτών οι οποίοι ήταν ενοχλημένοι μαζί του για το ότι δεν αγωνίζονταν συχνά (ή σχεδόν καθόλου), άλλοι θεωρούσαν πως δεν κάνει καλή προπόνηση, κάποιοι σχολίαζαν πως δεν έχει λογική οι προπονήσεις να γίνονται πρωί, σε άλλους δεν ήταν συμπαθής ως χαρακτήρας, ενώ σε ορισμένους δεν άρεσε η θέση στην οποία τους χρησιμοποιούσε, εκφράζοντας συχνά τα παράπονα τους. Ακόμη και όταν ο Πορτογάλος έβγαζε λόγο στις προπονήσεις, αρκετοί δεν έδιναν σημασία στα σχόλια και στις παρατηρήσεις του.

Ο 38χρονος τεχνικός δεν ήταν αυστηρός με τους παίκτες του, ούτε και έβαζε τις φωνές σε εκείνους. Είχε τον τρόπο του και την φιλοσοφία του και απέφευγε τις ρίξεις και τις διαμάχες. Καλώς ή κακώς όμως αυτός ήταν ο τρόπος του, αλλά η ουσία είναι πως δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων των ποδοσφαιριστών του, ούτε να γίνει "αφεντικό" στα αποδυτήρια, πράγμα το οποίο είχε πετύχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και είναι γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες ικανοποιήθηκαν από την είδηση πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποχώρησε από την ομάδα. Ώρα όμως και εκείνοι να ανεβάσουν την απόδοση τους, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, όποιος και αν είναι ο αντικαταστάτης του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ