ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι λόγοι που ο Βλαχοδήμος έμεινε εκτός αποστολής

Οι λόγοι που ο Βλαχοδήμος έμεινε εκτός αποστολής
INTIME SPORTS

Το όνομα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου δεν βρίσκεται στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (19/12, 20:00) κι αυτό προκάλεσε εντυπώσεις. Διαβάστε τους λόγους που ο Ζαρντίμ δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Είναι γεγονός πως το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (19/12, 20:00) ήταν μια λαμπρή ευκαιρία να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές που έχουν μέλλον, αλλά δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής πολύ χρόνο συμμετοχής.

Είναι επίσης γεγονός πως οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος όχι μόνο θα αγωνιζόταν στον επαναληπτικό του Κυπέλλου (σ.σ 2-0 το πρώτο ματς στο "Καραϊσκάκης), αλλά θα ξεκινούσε στην βασική ενδεκάδα.

Παρόλα αυτά, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε να αφήσει τον Έλληνα άσο εκτός αποστολής, κάτι που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και δημιουργήθηκαν αρκετές απορίες σχετικά μ' αυτή την κίνηση. Στον Πειραιά θεωρούν πως "ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ' όλους", κάτι που είναι πέρα ως πέρα σωστό, αφού ο Πορτογάλος ζει καλύτερους τους ποδοσφαιριστές του στου Ρέντη και στα ματς.

Αυτό πάντως που κράτησε τον πρώην άσο της Skoda Ξάνθης εκτός 18άδας είναι η μέτρια εικόνα που παρουσίασε στις τελευταίες προπονήσεις. Συγκεκριμένα, από του Ρέντη υπάρχει η αίσθηση πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Παναγιώτη Βλαχοδήμου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Στον Έλληνα άσο έχουν γίνει μάλιστα συστάσεις προκειμένου να τα δίνει όλα στις προπονήσεις και να παλεύει περισσότερο προκειμένου να αποδείξει στον προπονητή του πως αξίζει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως έχουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο ταλέντο και πολλές ποδοσφαιρικές αρετές, όμως γνωρίζουν επίσης ότι χωρίς δουλειά το ταλέντο παραμένει ταλέντο και δεν υπάρχει εξέλιξη. Αυτό λοιπόν που θέλουν να δουν από τον Έλληνα άσο είναι να δουλεύει περισσότερο, για να καταφέρει να καταξιωθεί στην βασική ενδεκάδα και να κερδίσει πολλά πράγματα τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ