ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Γερμανοί ξανάρχονται... για Μήτρογλου

Οι Γερμανοί ξανάρχονται... για Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί φέτος πόλο έλξης για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και το ίδιο θα συμβεί στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, καθώς σκάουτς τρεις γερμανικών συλλόγων έχουν κλείσει θέση στο "Καραϊσκάκης".

Είναι ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 13 γκολ στις πρώτες 10 αγωνιστικές, εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και στο Τσάμπιονς Λιγκ και όπως είναι λογικό κάθε σημαντικό παιχνίδι εντός έδρας του Ολυμπιακού φέρνει "κόσμο και κοσμάκη" στο Φάληρο για να τον τσεκάρουν από κοντά.

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Μήτρογλου, το "πρώτο κανόνι" των "ερυθρολεύκων", για χάρη του οποίου αναμένεται να στηθεί και το βράδυ της Κυριακής ένας "χορός κατασκόπων" με προέλευση κυρίως από τη Γερμανία.

Μπορεί η Λίβερπουλ να μην έχει στείλει (επισήμως τουλάχιστον) απεσταλμένο για να δει από κοντά τον Έλληνα άσο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρό της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου , ωστόσο τρεις γερμανικές ομάδες θα δηλώσουν "παρούσες" στο ντέρμπι κορυφής του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", οι ομάδες της Μπουντεσλίγκα που έχουν στείλει σκάουτς στη χώρα μας για να τσεκάρουν τον Κώστα Μήτρογλου είναι οι Ντόρτμουντ, Βόλφσμπουργκ και Χέρτα, ενώ "εκπροσώπηση" στα επίσημα του γηπέδου θα έχουν και οι Τότεναμ, Γκενκ και Κοπεγχάγη.

Τα "σπιρούνια" θα έχουν στραμμένα τα μάτια τους στον Αντρέα Σάμαρη για τον οποίο ακούγεται πως συλλέγουν πληροφορίες το τελευταίο διάστημα και ενδεχομένως στον Κώστα Μανωλά ενώ ο Δημήτρης Σιόβας φέρεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της βελγικής Γκενκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ