ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Άγγλοι συνδέουν Ολυμπιακό με Μαρβό

Οι Άγγλοι συνδέουν Ολυμπιακό με Μαρβό

Ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Σιλβέν Μαρβό από την Νιουκάστλ για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Πελέ έχει κλείσει τις κινήσεις του για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου οι Άγγλοι επαναφέρουν στο προσκήνιο την περίπτωση δανεισμού του Σιλβέν Μαρβό από την Νιουκάστλ.

Η ιστοσελίδα www.chroniclelive.co.uk. που ειδικεύεται σε θέματα των "ανθρακορύχων" έγραψε πως η ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρεται και πάλι για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο: "Οι Έλληνες γίγαντες έχουν τα μάτια τους στον Σιλβέν Μαρβό ο οποίος έχει τεθεί στο περιθώριο στην Νιουκάστλ".

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στο ότι και το καλοκαίρι οι δυο πλευρές είχαν έρθει κοντά με τον 27χρονο Γάλλο όμως να μην θέλει να φύγει από την Αγγλία για να διεκδικήσει μια μόνιμη θέση στην ενδεκάδα των "ανθρακορύχων" κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Οι Άγγλοι συνδέουν Ολυμπιακό με Μαρβό

Έτσι το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός που ψάχνει για την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών ως δανεικούς για την ενίσχυση της ομάδας του ενόψει και των αγώνων με την Γιουνάιτεντ κοιτάζει και την περίπτωση του Μαρβό.

Βέβαια ο Ολυμπιακός, όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας, έχει κλείσει τις μεταγραφές του και θα πρέπει να δούμε αν η συγκεκριμένη περίπτωση είναι απλά μια φημολογία και τίποτα παραπάνω.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ