ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι 6 απαιτήσεις του Μίτσελ

Οι 6 απαιτήσεις του Μίτσελ
INTIME SPORTS

To βράδυ της Πέμπτης έρχεται στην Ελλάδα ο Μίτσελ και στο ραντεβού της Παρασκευής με τους Βρέντζο, Λορένθο θα δώσει τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων για τις 6 θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση.

Πρωταρχική ανάγκη για τον νέο Ολυμπιακό είναι η απόκτηση δυο χαφ και ενός αμυντικού τύπου Μαρκάνου, αλλά οι μεταγραφές μπορεί να είναι και έξι, εφόσον βρεθούν παίκτες - λαυράκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισπανός τεχνικός θα ζητήσει:

1. Επιτελικό μέσο, με τον Ζβέζνταν Μισίμοβιτς να είναι πρώτος στη λίστα, αφού είναι σπουδαίος, θυμίζει κλασσικό δεκάρι, είναι 30 χρονών και μετά το πέρασμα του από τη Γερμανία, την Τουρκία, τη Ρωσία και την Κίνα, θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

2. Δεξί εξτρέμ, με τον Πέδρο Λεόν, να είναι ο "εκλεκτός" του Μίτσελ, αφού τον ξέρει πολύ καλά, από τη θητεία του στην Χετάφε. Ο 26χρονος παίκτης ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια δανεικός στην Χετάφε. Μπορεί να προσδώσει την ταχύτητα, που έχασε ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Μιραλάς.

3. Τερματοφύλακας με τον Σέρχιο Ασένχο να φαντάζει, ως η πρώτη επιλογή. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, τον είχε αγοράσει πριν από μία τριετία έναντι 5 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, δεν κατάφερε να γίνει βασικός και εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός.

4. Αμυντικός που θα παίζει στο κέντρο, αλλά και στο αριστερό άκρο όπως ο Μαρκάνο για να υπάρχει δεύτερη, αλλά και πρώτη επιλογή και στις δυο θέσεις. Γι αυτή τη θέση δεν υπάρχει κάποιο όνομα στον αφρό...

5. Σέντερ Φορ. Με δεδομένη την αποχώρηση του Πάντελιτς, αλλά και το ομιχλώδες τοπίο με τον Τζιμπούρ, ο Ολυμπιακός θέλει έναν τρίτο γκολτζή, αφού τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πολλά.

6. Κόφτης, που θα συγκεντρώνει τα στοιχεία του Ορμπαιθ, αλλά αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα αμυντικά καθήκοντα του και αναζητείται σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης.

Απο εκεί και πέρα υπάρχουν ο Λεάντρο Σαλίνο, αλλά και οι Ολαιταν, Ντε Βισέντις, Σάμαρης, που μπορεί να καλύψουν κάποιες από τις παραπάνω θέσεις, αν δεν βρεθεί παίκτης της αρεσκείας του Μίτσελ.

Η συνάντηση θα γίνει όπως προαναφέραμε με τους Βρέντζο, Λορένθο , αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αποφασίσει για το value for money της κάθε πρότασης και φυσικά θα απορριφθεί οποιαδήποτε μεταγραφή θεωρηθεί προκλητική.

Όσον αφορά το σταφ, ενδέχεται να υπάρξει κάποια προσθήκη, μετά την αποχώρηση των Κοβάσεβιτς, Νικοπολίδη, στις θέσεις των γενικού αρχηγού και βοηθού προπονητή, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη για τεχνικό διευθυντή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ