ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι 21 εκλεκτοί του Ολυμπιακού για το Champions League

Οι 21 εκλεκτοί του Ολυμπιακού για το Champions League
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λίστα με τους 21 ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του στο Champions League. Μέσα οι Χολέμπας, Μασάντο, έξω οι Ιμπαγάσα Μιγκέλ Τόρες, Στσέποβιτς, Κάρολ και άλλοι.

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγα τα 21 ονόματα που βρίσκονται στη λίστα με τους "εκλεκτούς" του Μίτσελ για το Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε δύσκολη δουλειά, καθώς θα έπρεπε να αφήσει απ' έξω κάποιους καλούς παίκτες, ενώ επιβεβαιώθηκε το μεσημεριανό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Όπως σας είχαμε γράψει λοιπόν, ο Ισπανός προπονητής δεν πήρε μαζί τους δύο μεταγραφές. Ο λόγος για τον Σέρβο επιθετικό Μάρκο Στσέποβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, αλλά και τον Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος ήταν προσωπική του επιλογή, αλλά είναι ανέτοιμος.

Εκτός έμειναν επίσης ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Ρόι Κάρολ που τις προηγούμενες σεζόν τραβούσαν το κουπί στην Πειραϊκή ομάδα, αλλά και οι Πάμπλο Κοντρέρας, Τάσος Παπάζογλου και Ραφίκ Τζιμπούρ.

Αντίθετα, στην λίστα βρίσκονται οι Πάουλο Μασάντο και Χοσέ Χολέμπας, κάτι που μαρτυρά πως τελικά θα παραμείνουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ και υπολογίζονται από τον προπονητή τους.

Αναλυτικά η λίστα

Τερματοφύλακες

Μπάλας Μέγιερι

Χιμένεθ Ρομπέρτο

Αμυντικοί

Γκαετάν Μπονγκ

Χοσέ Χολέμπας

Κώστας Μανωλάς

Καρλ Μετζανί

Αβραάμ Παπαδόπουλος

Λεάντρο Σαλίνο

Δημήτρης Σιόβας

Μέσοι

Τσόρι Ντομίνγκες

Νταβίδ Φουστέρ

Τζοέλ Κάμπελ

Γιάννης Μανιάτης

Ντελβέν Εντινγκά

Βλάντιμιρ Βάις

Σαμπού Γιαταμπαρέ

Πάουλο Μασάντο

Ανδρέας Σάμαρης

Επιθετικοί

Μάικλ Ολαϊτάν

Κώστας Μήτρογλου

Χαβιέρ Σαβιόλα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ