ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι τρεις προπονητές που βλέπουν οι Ισπανοί για Ολυμπιακό

Οι τρεις προπονητές που βλέπουν οι Ισπανοί για Ολυμπιακό

Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, είναι στόχος του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας μαζί με τους Μαουρίσιο Πελεγκρίνο και Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με τη "Sport".

Ο Ολυμπιακός αναζητά τον επόμενο τεχνικό του και η καταλανική εφημερίδα, "Sport", υποστηρίζει ότι Δανός μέχρι πριν από λίγες ημέρες προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, είναι στόχος των "ερυθρόλευκων".

Οι Καταλανοί θεωρούν ότι ο Τάκης Λεμονής δεν είναι στα πλάνα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών όσον αφορά στην επόμενη σεζόν και θέτουν συνυποψήφιούς του, τους Μαουρίσιο Πελεγκρίνο και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για τον Αργεντινό προπονητή της Αλαβές υπογραμμίζεται ότι δεν έχει συμφωνήσει για την ανανέωσή του με την ομάδα της Βιτόρια, ενώ αναφέρεται και το όνομα του Ρουμάνου πρώην τεχνικού της Ξάνθης.

Σε κάθε περίπτωση η "Sport" θεωρεί δεδομένο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τόμας Κρίστιανσεν, εξηγώντας ότι γι' αυτό δεν συνέχισε στο "τιμόνι" του ΑΠΟΕΛ ενώ αναφέρουν ότι έχει δεχθεί προτάσεις από τρεις ομάδες της δεύτερης γερμανικής κατηγορίας και μία της πρώτης ισπανικής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ