ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Τούρκοι επιμένουν… Ολυμπιακά!

Οι Τούρκοι επιμένουν… Ολυμπιακά!
Μιλιβόγεβιτς INTIME SPORTS

Άργησαν μερικές εβδομάδες, αλλά επέστρεψαν ξανά οι γείτονες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πόλη, ξαναμπαίνουν στα "ραντάρ" τους οι Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ.

Εκεί που είχε κοπάσει λίγο η ιστορία με την Φενέρμπαχτσε και τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, τις τελευταίες ώρες σαν να αναθερμάνθηκε ξανά το ενδιαφέρον των Τούρκων ειδικά για τον Σέρβο άσο του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" το έχουν ξεκαθαρίσει ότι τον Σέρβο τον έχουν στα βασικά τους πλάνα για τη φετινή σεζόν και σημείωναν σε όλους τους τόνους πώς δεν αποκτήθηκε τον Ιούνιο από την Άντερλεχτ για να πωληθεί δύο μήνες αργότερα. Άλλωστε, τρεις δελεαστικές προτάσεις έχουν δεχτεί από την Φενέρ και ισάριθμες φορές τις απέρριψαν, δείγμα του ότι θέλουν να τον κρατήσουν στο λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πόλη όμως, οι Τούρκοι δεν έχουν σκοπό να τα παρατήσουν. Θα κοιτάξουν να κάνουν άλλη μία προσπάθεια. Παρά τον αποκλεισμό τους από τα πλέι οφ του Champions League, οι άνθρωποι της Φενέρ δεν έχουν βγάλει από το μυαλό τους τον "Μίλι". Ας όψεται ο Βίτορ Περέιρα που τον θέλει σαν τρελός στην ομάδα του!

Ακούγεται ότι η Φενέρ θα κάνει πρόταση 9 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό! Ας την κάνει πρώτα και βλέπουμε πώς θα αντιδράσει η πειραϊκή ΠΑΕ. Η είδηση είναι ότι από εκεί που είχε κοπάσει το ενδιαφέρον των "κίτρινων καναρινιών" μετά και τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Champions League, άρχισαν πάλι τα… ίδια στην Κωνσταντινούπολη περί ενδιαφέροντος για τον Λούκα.

Εκείνο που προκαλεί περισσότερο εντύπωση πάντως έχει να κάνει με τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος ήταν… άλλος άνθρωπος στα φιλικά της Ολλανδίας. Είναι γνωστό το γεγονός ότι ο Σουηδός έχει χτίσει εξαιρετικό όνομα στην γειτονική χώρα.

Πέρσι τέτοια εποχή οι Φενέρ, Γαλατά και Μπεσίκτας "σφάζονταν" για να τον κάνουν δικό τους. Τελικά, η Γκεντσλερμπιρλίγκι τον παραχώρησε στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ώρες και με αφορμή τις προσπάθειες των Πειραιωτών για τον Ερνάνι, κυκλοφόρησαν έντονα τα σενάρια στην Τουρκία ότι ο Ντουρμάζ θα απασχολήσει άμεσα κάποιον από τους "μεγάλους" της Πόλης.

Μάλιστα, ακούστηκε ότι η Μπεσίκτας είναι αυτή που τον "γλυκοκοιτάζει" περισσότερο. Μια Μπεσίκτας που την αντιμετωπίζει απόψε (9/8, 21.00) ο Ολυμπιακός σε φιλικό στο Καραϊσκάκη!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ