ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Τοράδο και Γκαλίντο "οδηγοί" για Πουλίδο

Apr 2, 2014; Glendale, AZ, USA; Mexico forward Alan Pulido (11) against USA during a friendly match at University of Phoenix Stadium. The game ended in a 2-2 tie. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
Πουλίδο MARK J. REBILAS-USA TODAY SPORTS

Το "mediotiempo.com" αναφέρεται στις περιπτώσεις των Τοράδο και Γκαλίντο που δικαιώθηκαν από την FIFA και ενώ ήταν ίδιες περιπτώσεις με του Πουλίδο.

Η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο έχει κουράσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, που ακούει για τον Μεξικανό φορ εδώ και πόσο καιρό και δεν τον έχει δει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" υποστηρίζουν ότι ο παίκτης θα έρθει στην χώρα μας και ότι είναι δικός τους, εκείνος λέει ότι είναι ελεύθερος, αλλά η Τίγκρες δεν συμμερίζεται την άποψή του, έχει στο πλάι της και την Ομοσπονδία και η υπόθεση είναι ομιχλώδης.

Πάντως, υπάρχει δεδικασμένο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει "οδηγό" για τον Πουλίδο, ώστε να απεμπλακεί από την Τίγκρες και να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο λόγος γίνεται για τους Τζεράρδο Τοράδο (μέσος) και Άατον Γκαλίντο (αμυντικός), οι οποίοι είχαν την ίδια ακριβώς δυσκολία κατά το παρελθόν, όταν είχαν συμφωνήσει με ομάδες της Ισπανίας και συναντούσαν δυσκολία στην χώρα τους.

Αμφότεροι πήγαν στην FIFA και δικαιώθηκαν. Μάλιστα και στις δυο περιπτώσεις η μεξικάνικη Ομοσπονδία είχε στηρίξει τις Πούμας και Κρουζ Αζούλ, όπως κάνει τώρα ο Ενρίκε Μπονίγια, αλλά η Παγκόσμια Ομοσπονδία έδωσε δίκιο στους παίκτες, που πήραν μετεγγραφή σε Τενερίφη (2000) και Χέρκουλες (2006) αντίστοιχα.

Ο Πουλίδο ανέφερε και πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, η Τίγκρες λέει ότι τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και άκρη δεν βρίσκεται.

H FIFA φαίνεται πως είναι η λύση και ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός έχει να "πατήσει" πάνω σε αυτές τις δυο υποθέσεις για να μπορέσει να βρει το δίκιο του και να τελειώσει μια και καλή το σίριαλ της μετεγγραφής και να... αγκυροβολήσει στο Λιμάνι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ