ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Γερμανοί γράφουν για Προντλ και Ολυμπιακό

Οι Γερμανοί γράφουν για Προντλ και Ολυμπιακό

Οι Γερμανοί γράφουν πως στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Αυστριακό κεντρικό αμυντικό, Σεμπάστιαν Προντλ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Βέρντερ Βρέμης.

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, την περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του 28χρονου (21/6/1987) κεντρικού αμυντικού (ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικό χαφ στον άξονα), Σεμπάστιαν Προντλ. Έχει ύψος 1.94, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αυστρίας και ανήκει στη Βέρντερ Βρέμης από το 2008.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε, αλλά η Βέρντερ Βρέμης "πάγωσε" την υπόθεση, με τους Πειραιώτες στη συνέχεια να προχωρούν στην απόκτηση του Φελίπε Σαντάνα.

Να τονίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ο γερμανικός σύλλογος δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο, με τον Αυστριακό στόπερ να εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, έχοντας βρεθεί στις "λίστες" των Ολυμπιακού και Μπεσίκτας.

Να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Φελίπε Σαντάνα από την Σάλκε και δύσκολα θα προχωρήσει στην απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ, καθώς ο Λατινοαμερικανός δεν έχει ενθουσιάσει με την παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι.

Στον Πειραιά, λοιπόν, κοιτάζουν εναλλακτικές λύσεις τις οποίες και έχουν στα υπόψιν και σύμφωνα με τους Γερμανούς, οι Πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν να παρακολουθούν την περίπτωση του Αυστριακού διεθνή στόπερ, Σεμπάστιαν Προντλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ