ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι ευχές του "Τσόρι" στον Ολυμπιακό

Οι ευχές του "Τσόρι" στον Ολυμπιακό

Ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες, είπε "χρόνια πολλά" στον Ολυμπιακό για τα 90ά του γενέθλια μέσω της σελίδας του στο Instagram. Διαβάστε τι έγραψε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Τάσος Αυλωνίτης

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 90ά του γενέθλια και ένας ένας λένε τα "Χρόνια Πολλά" στον σύλλογο. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι άσοι της ομάδας και ειδικά ένας εκ των αρχηγών του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες.

"Σε αυτή την ξεχωριστή μέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού, εύχομαι με όλη μου την καρδιά Χρόνια Πολλά για τα 90α γενέθλια του συλλόγου και πολλές επιτυχίες στο μέλλον", έγραψε στο Instagram ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών.

Οι ευχές του "Τσόρι" στον Ολυμπιακό

Τι ανέφερε ο Αυλωνίτης

Ο αμυντικός των Πειραιωτών, Τάσος Αυλωνίτης, έγραψε στο Facebook: "90 χρόνια ένδοξης ιστορίας και διακρίσεων ενός Συλλόγου Θρύλου. Είμαι γεμάτος χαρά και περηφάνια που αποτελώ και εγώ κομμάτι αυτής της διαδρομής".

Το τριπλό μήνυμα του Ομάρ

Ο Νορβηγός ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, ανέφερε με τη σειρά του: "Από το 1925, ο Ολυμπιακός αποδεικνύει σε όλους γιατί αυτός ο σύλλογος είναι επίσης γνωστός ως Θρύλος όλων των σπορ.

Με μεγάλο σεβασμό στο παρελθόν του, γιορτάζουμε σαν οικογένεια τα 90α του γενέθλια.

Σαν παίκτης του Ολυμπιακού είμαι εδώ να τιμήσω την ομάδα, τους φιλάθλους και την ιστορία τους".

Ιδού σχετικά ποσταρίσματα:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ