ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι απορίες των Αμερικανών για Πουλίδο!

Οι απορίες των Αμερικανών για Πουλίδο!
Πουλίδο INTIME SPORTS

Οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς είπαν ότι "δεν σχολιάζουμε φήμες", ενώ τοΟρλάντο Σίτι δεν το διαψεύδει, ωστόσο στις ΗΠΑ υπάρχουν κάποιες απορίεςγιατο αν ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό ή στην Τίγκρες!

Ο Ολυμπιακός διέδιδε πριν από τα Χριστούγεννα ότι εξετάζει σοβαρή πρόταση από ομάδα του MLS.Βέβαια, αν ήταν όντως σοβαρή, ο Πουλίδο δεν θα ήταν στο Ρέντη για να συνεχίζει τα ατομικά του προγράμματα και ήδη θα βρισκόταν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Το Sport24.grεπικοινώνησε με τους Αμερικανούς. Ο Γκόρντον Στίβενσον που είναι ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας που φέρεται να κατέθεσε πρόταση στους Πειραιώτες, δηλαδή των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις "φημολογίες", όπως τις χαρακτήρισε.

"Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε φήμες", είπε ορθά κοφτά. Βέβαια, αυτό μπορεί και να είναι μία κίνηση τακτικής, γιατί κυρίως από το περιβάλλον του Ολυμπιακού διέρρεε ότι οι Ρεντ Μπουλς ήταν αυτοί που έχουν χτυπήσει την πόρτα τους.

Ο δε Λεονάρντο Σαντιάγκο που είναι επικεφαλής στο κομμάτι της επικοινωνίας του Ορλάντο Σίτι επιβεβαίωσε στο Sport24.grότι το συγκεκριμένο κλαμπψάχνει έναν ποδοσφαιριστή ταλαντούχο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Συμπλήρωσε όμωςότι "πολιτική του συλλόγου μας είναι να μην μπαίνουμε σε διαδικασία σχολιασμού στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Τα νέα θα τα μάθετε αν υπάρξει... επίσημη ανακοίνωση".

Το περίεργο όμως είναι άλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις ΗΠΑ αναρωτιούνται για τοαν ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό ή στην Τίγκρες!

Υπάρχει μία σύγχυση γενικότερακαι εδώ που τα λέμε, είναι απολύτως λογικό να αναρωτιούνται, επειδήπροφανώς έχουν διαβάσει τα διάφορα μεξικάνικα ΜΜΕ που ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της Τσίβας ζητούσε από τον Πουλίδο να παραδεχτεί ότι ανήκει στην Τίγκρες και όχι στον Ολυμπιακό!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ