ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ζαρντίμ θέλει Πίνο με τη Βέροια

Ο Ζαρντίμ θέλει Πίνο με τη Βέροια
Πάμπλο Πίνο

Αγώνα δρόμου κάνουν στον Ολυμπιακό για να έρθει η μπλε κάρτα του Πίνο και να ελευθερωθεί θέση ξένου καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επιθυμεί να τον έχει στην αποστολή για το ματς με τη Βέροια.

Μάχη με το χρόνο δίνουν στον Ολυμπιακό για να μπορέσει να έχει στη διάθεσή ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον Πίνο στο ματς της Κυριακής απέναντι στη Βέροια (6/1, 19:30).

Όπως αναφέρει ο ''Γαύρος'', ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει την παρουσία του ποδοσφαιριστή στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς, ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι αυτή η υπόθεση.

Πρώτον πρέπει να έρθει η μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή κάτι το οποίο βέβαια είναι περισσότερο διαδικαστικό. Δεύτερον όμως και πιο δύσκολο είναι να βρεθεί θέση ξένου.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου με τον Ντιόγκο. Η αισιοδοξία για συμφωνία με τον Βραζιλιάνο υπάρχει, αλλά είναι δύσκολο να γίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να προλάβει να παίξει ο Πίνο με τη Βέροια. Και αυτό γιατί υπάρχει στη μένα ένα ποσό καθόλου ασήμαντο το οποίο πρέπει να εισπράξει ο Ντιόγκο στο δεύτερο μισό της χρονιάς σύμφωνα με το συμβόλαιό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ