ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βαλβέρδε χάλασε το χατίρι στους παίκτες για το Πάσχα

Ο Βαλβέρδε χάλασε το χατίρι στους παίκτες για το Πάσχα
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα... σουβλίσουν στου Ρέντη, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε αρνήθηκε να τους δώσει ρεπό την Κυριακή του Πάσχα. Ποια ήταν η αντιπρόταση των ποδοσφαιριστών.

Από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα έχουν μια λαμπρή ευκαιρία να ξεκουραστούν και να βρεθούν δίπλα στις οικογένειές τους.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χορήγησε πενθήμερο ρεπό στην ομάδα από την στιγμή που αναβλήθηκε η αγωνιστική την Μεγάλη Τετάρτη και έτσι το Ρέντη θα ερημώσει για λίγο.

Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν δεν γυρίσουν την Κυριακή, για να... σουβλίσουν στο σπίτι τους μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους, όμως ο Ισπανός προπονητής ήταν ανένδοτος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος, έκαναν μια αντιπρόταση στον Βαλβέρδε, όμως κι αυτή έπεσε στο κενό. Συγκεκριμένα, του είπαν να κάνουν προπονήσεις κανονικά μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη και να γυρίσουν την Δευτέρα του Πάσχα, όμως τελικά δεν τους έγινε το χατίρι...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ