ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντά τους φίλους του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντά τους φίλους του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Την πρώτη του συνάντηση με κατόχους διαρκείας θα έχει την Τετάρτη (19:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε μια πρωτοποριακή κίνηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Μαζί του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του. Καπνός 7.000 εισιτήρια με ΠΑΟΚ. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες...

Μια πρωτόγνωρη κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα θα λάβει χώρα την Τετάρτη (19:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί με κατόχους διαρκείας.

Συγκεκριμένα, όσοι έχουν κάρτες διαρκείας στις θύρες 12, 14, 15, 16 και 33, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά για την συνάντηση και θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν στον πρόεδρο της ομάδας για ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 στην εξέδρα VIP και η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους διαρκείας που θα χρησιμοποιούν κανονικά το εισιτήριο τους για να περάσουν από τα τουρνικέ των Θυρών 33,34 και VIP. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρκάρουν στο parking P1.

Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο Γιάννης Βρέντζος και ο Κώστας Καραπαπάς. Πρόκειται για μια λαμπρή ευκαιρία για τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να εκφράσουν τα πιστεύω τους για τον Ολυμπιακό και να συζητήσουν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τους συνεργάτες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν τον μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ να συναντιέται με τους οργανωμένους φιλάθλους της Θύρας 7, όμως με κατόχους διαρκείας δεν το έχει ξανακάνει.

*Σ' ό,τι αφορά στα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (31/3, 19:30), ήδη έχουν πουληθεί 7.000 και το "Καραϊσκάκης" αναμένεται γεμάτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ