ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Τζεμπούρ στην Τουρκία για την Μπούρσασπορ"

"Ο Τζεμπούρ στην Τουρκία για την Μπούρσασπορ"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Ράφικ Τζεμπούρ επισκέφθηκε σήμερα (7/7) τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μπούρσασπορ και βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στον σύλλογο της Προύσσας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την πρώτη τους συγκέντρωση για τη φετινή σεζόν σήμερα (7/7) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ωστόσο ο Τζεμπούρ έλειπε καθώς έχει λίγες μέρες άδεια παραπάνω για να ξεκουραστεί. Ο λόγος; Η συμμετοχή του στα ματς της Εθνικής Αλγερίας μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Και που βρίσκεται ο Τζεμπούρ; Δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.bursahakimiyet.com υποστηρίζει πως ο "τρομοκράτης" πέρασε σήμερα από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μπούρσασπορ και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον σύλλογο της Προύσσας!

"Ο Τζεμπούρ βρίσκεται στην Τουρκία μαζί με μέλος της οικογένειας του και περιηγήθηκε στην Προύσσα αλλά και τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μπούρσασπορ, που θέλει να διαπραγματευθεί με τον παίκτη και να τον φέρει στην ομάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα που δεν είναι και το μόνο.

"Ο Τζεμπούρ είναι αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, όπου επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Μπούρσασπορ, που θέλει να πάρει την υπογραφή του παίκτη. Παρών είναι και μέλος της οικογένειας του Αλγερινού φορ, που θέλει να δει τον τρόπο ζωής στην συγκεκριμένη πόλη", σημειώνει η αλγερινή ιστοσελίδα " www.lagazettedufennec.com ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ