ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τόρες στην κοπή της πίτας

Ο Τόρες στην κοπή της πίτας
INTIME SPORTS

Η Σχολή Ολυμπιακού Καραϊσκάκη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τον Μιγκέλ Τόρες να δίνει το παρών στην εκδήλωση. (video)

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα γηπεδάκια του Φαληρικού γηπέδου, όπου οι μικροί ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν ατομικά και ομαδικά, ενώ ξεναγήθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στα αποδυτήρια της ομάδας και στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τους Νικολάου, Πούπου, Σαλπέα και Πανάρετο να είναι οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί και πήραν δώρο από μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Μιγκέλ Τόρες, που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους πιτσιρικάδες, στους οποίους μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

"Θυμάμαι κι εγώ όταν ήμουν μικρός ότι δούλευα όπως αυτά στις ακαδημίες. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός κάνει πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Τους εύχομαι να είναι καλά και μια μέρα να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κι αν τα καταφέρουν στον Ολυμπιακό, ακόμα καλύτερα!", τόνισε από την πλευρά του Ισπανός αμυντικός, που μιλώντας στο Olympiacos TV, έδωσε τις δικές του συμβουλές:

"Θα πρέπει κάθε φορά να προπονούνται με όρεξη και να θυμούνται ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα και θα πρέπει να τα πηγαίνουν καλά με τους συμπαίκτες τους. Να θυμούνται ότι δεν γίνονται όλοι όσοι ξεκινούν το ποδόσφαιρο από μικροί ποδοσφαιριστές, γι' αυτό θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη σημασία και στο σχολείο τους. Δεν έχουν όλοι την τύχη να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, γι' αυτό και οι σπουδές είναι πολύ σημαντικές για όλα τα παιδιά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ