ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σαβιόλα μιλά για Χρυσή Μπάλα, Μπάρτσα και... Εσπανιόλ

Ο Σαβιόλα μιλά για Χρυσή Μπάλα, Μπάρτσα και... Εσπανιόλ
INTIME SPORTS

Στον Φρανκ Ριμπερί θα καταλήξει η Χρυσή Μπάλα σύμφωνα με τις προβλέψει του Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος αποθέωσε Μέσι, Τσάβι, ενώ αποκάλυψε πως είχε πρόταση από Ισπανία το καλοκαίρι.

"Θα ήθελα να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα για πέμπτη φορά ο Λιονέλ Μέσι. Εγώ αυτόν θα διάλεγα. Όμως νομίζω πως φέτος το βραβείο θα καταλήξει στον Φρανκ Ριμπερί",τόνισε αρχικά ο 32χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού μιλώντας στην ιστοσελίδα " www.sport.es " και στην συνέχεια τοποθετήθηκε σχετικά με το γεγονός πως ο Τσάβι δεν έχει κερδίσει ποτέ την Χρυσή Μπάλα:

"Είναι δύσκολο για τον Τσάβι να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα. Λαμβάνοντας υπόψιν την θέση στην οποία αγωνίζεται, δεν πετυχαίνει τόσα γκολ όσα ο Μέσι ή ο Κριστιάνο (σ.σ. Ρονάλντο) αλλά είναι ξεκάθαρο πως αξίζει να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα και μακάρι μια μέρα να τα καταφέρει".

Όσον αφορά την απουσία του Μέσι από την ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα λόγω τραυματισμού, ο Σαβιόλα εξήγησε πως: "Η Μπάρτσα έχει χάσει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αλλά παραμένει μια πολύ δυνατή ομάδα. Στερείται της μαγείας και της φαντασίας του Μέσι αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί σαν κομπιούτερ".

Για την γρήγορη προσαρμογή του Νεϊμάρ στους "μπλαουγκράνα", ο "κούνελος" τόνισε: "Εξέπληξε τους πάντες με την άμεση προσαρμοστικότητα που έδειξε, ωστόσο όλοι ξέραμε την ποιότητα του. Μας έχει εντυπωσιάσει το πόσο γρήγορα μπήκε στο πνεύμα του πρωταθλήματος και της Μπαρτσελόνα".

Ο Σαβιόλα δεν ένιωσε καμία έκπληξη για την κριτική που δέχεται ο Χεράρδο Μαρτίνο: "Ένας σύλλογος σαν την Μπαρτσελόνα έχει πάντα υψηλές απαιτήσεις. Ο κόσμος δεν ικανοποιείται μόνο με τις νίκες, θέλει να βλέπει και καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο οι κριτικές δεν την επηρεάζουν ιδιαίτερα αφού η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο 32χρονος άσος του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι... "θα μπορούσα να πάω στην Εσπανιόλ φέτος. Είχα αυτή την επιλογή αλλά δεν το έκανα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ