ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ράντος βλέπει Κοστάνσο

Ο Ράντος βλέπει Κοστάνσο

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, αφού ο Αλέκος Ράντος θα μεταβεί στην Ελβετία για να παρακολουθήσει τον Φράνκο Κοστάνσο της Βασιλείας. Δεν υπάρχει θέμα Οτσόα, ενώ μόνο ο Γιακούποβιτς ενδιαφέρει τους Πειραιώτες από την ελληνική αγορά.

Ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τους πρωταθλητές Ελλάδας το φετινό καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα, αυτό του τερματοφύλακα. Ο Νικοπολίδης αποχώρησε, ο Πάρντο φεύγει και ο Ολυμπιακός καλείται να καλύψει τα δύο κενά.

Μια περίπτωση που εξετάζουν σοβαρά οι "ερυθρόλευκοι" είναι αυτή του Φράνκο Κονστάσο της Βασιλείας. Ο Αργεντινός γκολκίπερ ενδιαφέρει τους Πειραιώτες και γι' αυτό θα τεθεί υπό παρακολούθηση.

Συγκεκριμένα, ο Αλέκος Ράντος θα βρεθεί στην Ελβετία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον 31χρονο πορτιέρο, στον τελευταίο αγώνα της Βασιλείας κόντρα στην Λουκέρνη, όπου αν πάρει τη νίκη θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, θα βγάλει τα τελικά συμπεράσματα και θα πει την άποψή του για τον Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο, όπου μένει ελεύθερος από την Βασιλεία. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι "ερυθρόλευκοι" θα αποκτήσουν ξένο πορτιέρο, που δεν δεσμεύεται με κάποια ομάδα.

Ο γυρισμός του Αλέκου Ράντου, θα σημάνει και την έναρξη της απόκτησης στην θέση no1, καθώς θα συναντηθεί με τον Μαθία και τον Κοβάτσεβιτς, προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

"Όχι" σε Οτσόα, παίζει μόνος του ο Γιακούποβιτς

Παρά τα δεκάδες ονόματα που έχουν ακουστεί για την θέση του τερματοφύλακα, τα περισσότερα απ' αυτά δεν ισχύουν ή έχουν "κοπεί". Τρανό παράδειγμα ο Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος δεν ενδιαφέρει τους Πειραιώτες και παρά τα πολλά δημοσιεύματα, δεν πρόκειται να τον δούμε με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Σ' ότι αφορά στην ελληνική αγορά, ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται ούτε για τον Σηφάκη, ούτε για τον Ελευθερόπουλο, ούτε για τον Κωνσταντόπουλο, ούτε για τον Γκσπούρνινγκ, ούτε για τον Μάχο. Με λίγα λόγια, η μόνη περίπτωση που εξετάζεται και αρέσει από Superleague είναι του Γιακούποβιτς από τον Ολυμπιακό Βόλου. Φυσικά, αναφερόμαστε για back up.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ